Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
ANNONS

Innehåll från BLANCHEstories

Så ökar du din lust (enkla knepet i vardagen!)

När tog du senast tid för dig och din lust? Så här enkelt kan du krydda till vardagen och tillfredsställa ditt sinne.

En kropp i förändring, sömnlösa nätter, lämningar och hämtningar på förskolan, jobb, träning och fritid. Med mycket måsten kan det kännas svårt att hitta tid för njutning, och i stressiga perioder är det inte så konstigt om det står längs ner på priolistan. Sexlusten varierar genom livet och efter en graviditet är det vanligt att det blir annorlunda än vad det var innan. Att ge dig själv utrymme till sexuella tankar är ett bra sätt att väcka lusten och lära känna din kropp på nytt.

– De flesta vet hur det är under småbarnsåren och det är inte alltid lätt. Därför är det så viktigt att grabba tag i allt som kan ge lite glädje och tillfredsställelse i vardagen, säger Lisa Leuhusen och Beatrice von Schwerin som är grundare av appen BLANCHEstories.

I appen finns över 400 olika stories med romantiska äventyr, erotiska noveller och lekfulla guider som är skrivna av såväl tidigare kända som okända författare. Kanske är det i badkaret, liggandes i sängen eller under en promenad som du tar en stund för dig? 

– Låt din egen lust styra och ta vara på den, och kom ihåg att alltid ta det i din takt, säger de.

Hej Lisa Leuhusen och Beatrice von Schwerin! 

Ni är grundare av BLANCHEstories, varför skapade ni appen?

– En anledning var för att vi vill att samhället ska vara mer jämställt. Det är ju helt galet att kvinnor inte äger rätten till sin egen njutning och att den alltid är sekundär. Vi borde röra oss framåt och inte bakåt. Appen är ett steg i rätt riktning!

Vad för typ av stories kan man förvänta sig?

– Vi har tre olika kategorier: romantik, erotik och avkoppling. I den romantiska delen är det flört, pirr och möten, som en lite hetare romcom. I erotiknovellerna blir det ännu hetare med flera genrer som kan sträcka sig hela vägen till bdsm. I den sista kategorin finns det både guidade turer till lust och godnattstories.

Vilka noveller är era favoriter just nu?

– Vi gillar verkligen alla noveller, men Bianca Grandi är en favorit som gör reseskildringar där man får följa med på äventyr till en storstad eller ett land. Det är som en bättre resebok! Flora Wiström är också superpopulär och vi gillar även Eleonora Zacke som gör väldigt fina skildringar av möten och kvinnors romans. Sedan finns det även mer klassiska verk genom tiderna, såsom Dracula och Great Gatsby, som är superhärliga där vi har plockat ut de allra hetaste scenerna.

3 populära lyssnartips i höst

Kastellet av Saga Stigsdotter 

Ett hemligt sällskap har bokat Vaxholms Kastell för ett dygn av förbjuden njutning. Med maskerna på kan man vara vem man vill. En delikat middag blir till en orgie utan slut. 

Inbjudan till sydkusten av Astrid Landell

Monika och Johan har bestämt sig för att skilja sig. Dottern är vuxen och de är överens. 

Men så kommer en inbjudan till ett bröllop, klarar de av att hålla skenet uppe tills festen är över? 

Akten av Flora Wiström

En novell utan förpliktelser som utspelar sig på Dramaten och som inte tar slut när lamporna tänds. På scen äger ett storartat drama rum, men kvinnan på rad tre är upptagen av närheten till mannen intill. Ett lustspel som ingen av dem kan motstå påbörjas. 

Lyssna och få ett smakprov här…

Läs mer och ladda ner erotikappen BLANCHEstories här. 

Sexologen tipsar! Så väcker du din lust

Sara Olsson, som i höst släpper novellen ”Jag ser dig” på BLANCHEstories, arbetar som sexolog och älskar att få uppleva när människor utvecklas i sin sexualitet, sina relationer och sitt mående. En orgasm är ljuvlig, men upplevelsen i fantasierna är nästan lika stark för sinnena när den närmar sig, menar hon. 

– Egentligen är det inte så konstigt att många ser orgasmen som målet. I vårt samhälle handlar mycket om resultatfokus i prestation: betyg i skolan, idrottsresultat eller statistik på jobbet. 

Hon fortsätter:

– Närvaron och rörelsen genom sexakten är njutningens kärna. Mentalt är det lättare att nå orgasm när man inte jagar den eller till och med nekar sig själv att komma. Det kan ge stor kraft in i nästa onani-tillfälle och en riktig boost för de sexuella tankarna, säger Sara Olsson.

Här är sexrådgivarens bästa tips på hur du kan boosta lusten.

1. Använd din fantasi

Stimulera din fantasi med noveller, böcker eller tv-serier. Mata dig själv med positiva, romantiska och sköna berättelser. 

2. Träna upp sinnligheten

Försök att känna matens smaker, parfymens toner, titta på konst eller gå på en klassisk konsert där musiken flödar dynamiskt.  

3. Lust föder lust! 

Smek dig själv ofta, antingen till orgasm eller en bit på väg.  

Onanera mera

En orgasm kan få dig att slappna av och dessutom göra det lättare för dig att somna.

Om du har en låg sexlust kan onani hjälpa dig att göra dig mer upphetsad.

Onani stärker ditt sexuella självförtroende samtidigt som du lär känna din kropp.

Så här funkar BLANCHEstories

Ladda ner appen direkt i din mobil, bli prenumerant och lyssna redan idag.

400 stories, nya släpp varje vecka.

Korta romantiska och erotiska noveller.

Drömska godnatt-stories och lekfulla guider.

Reklamfri upplevelse.

Ingen bindningstid.

Prova BLANCHEstories gratis i en månad med koden HOTMAMA.

För alla kvinnors njutning

Med njutning i fokus skapades BLANCHEstories – Sveriges första app med hot romance, av och för kvinnor. Med appen vill man minska glappet mellan män och kvinnors sexualitet och demokratisera lust. De hundratals kittlande ljudnovellerna bygger på ett skandinaviskt perspektiv av jämställdhet, öppenhet och samtycke.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och BLANCHEstories och ej en artikel av mama