ANNONS

Innehåll från Amazon Prime

5 bästa serierna och filmerna när du behöver ”barnvakt”

En del kallar tv:n lite skämtsamt för barnvakt. För erkänn, ibland är det rätt skönt att sätta kidsen framför en film eller bra serie medan du lagar mat, städar – eller bara tar en kopp kaffe och hämtar andan ett par minuter. Här är några serier och filmer som garanterat håller både små och stora barn upptagna en stund.

Upptäck mer innehåll för barn på Amazon Prime video 

Älskade minioner

Alla barn verkar älska minionerna och vi förstår dem. De är små, gulliga och roliga. I ”Minioner”, ”Dumma mig” och ”Dumma mig 2” kan alla minionälskare få sitt lystmäte. Sen gör det så klart ingenting att det är roligt för vuxna att titta på också, om du själv behöver ta en paus. 

Jordgubbs-Lisa på nya äventyr

Hon är rosa, hon är söt och hon älskar jordgubbar. I Berry Bitti City bor Jordgubbs-Lisa och hennes vänner. Med vänskapen som sitt största vapen löser de de konflikter och problem som kan uppstå i en stad och lär barnen att vänskap och god vilja alltid segrar. 

Se upp för drakar! 

Om dina barn tycker om filmerna om ”Draktränaren” kommer de att älska ”Drakryttarna från Dräggö”. Serien som utspelar sig mellan den första och andra filmen är också skapad av Dreamworks och alla fyra säsonger finns att streama på Amazon Prime Video med svenskt tal. 

Pokémon-mania

Världens kanske coolaste Pokémontränare Ash Ketchum och hans vänner har det gjorts flera olika serier om. På Amazon Prime video finns inte mindre än 15 säsonger av Ruby and Saphire-serien. Vi pratar 195 avsnitt. Sommaren för den Pokémontokige är räddad. 

Koppla av med Lego

Lego är jättekul att bygga. Men det är också väldigt kul att titta på. 

Föredrar ni Ninjago, Lego City, Marvels Superhjältar eller Jurassic World?  

Upptäck mer innehåll för barn på Amazon Prime video 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Amazon Prime och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!