ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Pissig helg men snajdigt hemmaset!

/

IMG_7777

Hade ingen bra helg alls, så vi skippar den helt å hållet faktiskt. I något slags försök att göra livet roligare ägnade jag delar av söndagen åt att tvätta håret och köra en omgång brun utan sol – och det gjorde mig faktiskt en smula gladare.

IMG_7771-2

Hängde dessutom på mig smycken i dag, och hoppade i detta supermjuka velourset från Stories. (Tröjan hittas här, byxorna här.) Att alla klädmärken numera har en avdelning med ”loungewear” är i alla fall nåt gott som kommit av det senaste årets konstanta hemmajobbande. (Hörde på radion att KappAhls bästsäljande plagg 2020 var ett par pyjamasbyxor – det säger väl allt. 🙊)

Jag har alltid varit mån om att ha fina ”hemmakläder” (eftersom jag är hemma typ JÄMT och sällan hoppar i nåt annat 😂), men på sistone så har det liksom…skitit sig. Så nu har jag haffat några fina, mjuka och sköna plagg som jag slinker runt i här hemma. Lever ju efter devisen att alltid försöka sätta på mig sånt som gör mig glad (aldrig ”spara” på finare grejer, hellre att man bär dem en vanlig måndag och glittrar till livet!), så att ha fina hemmakläder igen känns gött.

IMG_7776

Snurrigheten är kvar, men eventuellt är den nåååågot mindre i dag? Jag mediterade i går i två ganska långa omgångar – tänker att det kanske påverkade? Ofta fyller jag mina ”tomrum” med poddar, musik, böcker eller serier – och då slappnar ju hjärnan inte av helt. Men med meditation tror jag den får mera återhämtning.

Och på tal om hämtning – så har jag kirrat att mina brorsdöttrar hämtar kidsen åtminstone en gång per vecka. Känns MAGISKT. 🙏🏻 I dag är en sån dag, så jag ska strax lägga mig och meditera en stund innan ungarna kommer hem. Vi hörs i morgon, hoppas er helg var bättre än min/vår. 🤪

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@vanja_wikstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00