ANNONS

Det blir ju liksom aldrig som man tänkt sig

/

IMG_5072

Gott Nytt År! Hoppas ert 2021 inletts på ett fint sätt. 🧡 I går gick ju trettondagen av stapeln – och jag hade stora förhoppningar om att nu få packa ner julen (bort med granen!) och ha julgransplundring. SÅ KLAR med juleriet nu. Men som ni vet vid det här laget blir det ju sällan som man planerat, så istället för julnedpackning fick det bli…

IMG_5643

…närakuten. 🤪 Ingen fara, allt är ok. Men vi behövde åka in och kika på en sak som hände för en vecka sen (vi har avvaktat för att se om det skulle fixa sig av sig självt som ju en hel del skador gör), och som nu tagit en otrevlig vändning.

Som ni ser gick det ingen nöd på Tintan, och efter lite undersökning och omplåstring kunde vi åka hem.

IMG_5657

Piggelin i mun och rosa leksaksödla i hand. Det finns helt klart plus med att gå till doktorn. 💘 Allt är ok som sagt, men det är ett sår som bråkar och som stökar till det rätt rejält för oss här hemma. Svårt att plåstra om (sitter på bökigt ställe), Tintan vill INTE ha omslagen som måste sitta på för att det ska bli bättre, ingen sömn pga ont och obehag och allmänt trött och ledsen unge pga det. Mamman som rattar trött och ledsen unge 24/7 är pga det också ganska sliten för tillfället. 🙋🏼‍♀️

IMG_5659

Men men. På det stora hela är allt rätt bra. Efter att vi kom hem från akuten så plockade vi fram pepparkakshusen – och en hammare. 👹 Även om vi inte hann städa undan någon jul alls pga alla timmar spenderade på sjukhus så SKULLE pepparkaksplundringen som jag lovat ungarna i alla fall bli av. Iggy var LYCKLIG (som synes ovan 😂👆🏻) när han skulle få krascha – och ÄTA sitt smarriga hus.

IMG_5661

Några minuter senare. 💥🔨 (Ett tips är att lägga en kökshandduk över huset innan ungen går loss med hammaren – så slipper man de flesta smulstänken.)

IMG_5664

Efter hamrandet fick ungarna varsin skål med husskärvor att smaska på framför Zootropolis. De var MYCK-ET nöjda. 👌🏻Som ni ser står granen kvar – men jag hann i alla fall byta ut (de numera väldigt vissna) hyacinterna mot tulpaner. Alltid nåt! 🤪

IMG_5665

Själv satte jag mig i soffan och kollade Zootropolis jag med. Jag gick dock loss på Niklas hemmagjorda glass gjord på sååååååå mycket grädde, istället för peppishus. NOM NOM. 😋 🍨 Bra slut på en knölig dag.

1
204

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00