ANNONS

Vågar jag säga det? En perfekt helg.

/

IMG_2397

Hoppas ni haft en fin helg. Det har vi haft. 🧡 Jag kände mig urduktig som inledde lördagen med ett pass Rimlig Träning. Hade egen hejaklack, lyxigt! ☺️ Anledningen till just det träningspasset var att en tjej i Rimlig Tränings Facebookgrupp hade tagit initiativ till lördagsträning, så vi var ett gäng i gruppen som hakade på. ÄLSKAR att vi Rimliga Tränare liksom peppar varandra. Att få vara en del i ett sammanhang (trots att man ju tränar hemma själv) betyder så mycket. 💪🏻

IMG_4585

Runt lunch tog vi vår lilla elbil (känns som ”vår” eftersom alla bilarna ser likadana ut, så det blir lite som att ha samma bil varje gång 👌🏻🚗) och drog ut i skogen.

IMG_4588

Kolla vad fint! Det var nästan så jag trodde att Tuvstarr skulle slinka runt inne bland träden. 💚 Så, SÅ vackert. Kan vi kalla oss äkta skogsmullar nu, när vi varit ute i spenaten två helger i rad? 👹

IMG_2459

Glada barn, runthoppandes i riset. Vi hittade faktiskt lite lingon, och även om de mestadels spottades ut (”Suuurt!”) så var det ändå spännande att ha något att leta efter.

IMG_2455_jpg

Nu har vi kittat upp oss med flera termosar (mattermos ska vi dock fixa också – TACK för toppentips!), sittunderlag och schweizerkniv. Jag behöver dock fixa lite bättre kläder, måste hitta någon form av överdragsbyxa som jag kan leva med. 😬 Vi har ju upptäckt skogen så pass sent att det inte är det bästa vädret direkt.

I lördags var det tokblött och rätt kallt. Men ändå SVINHÄRLIGT. På nåt sätt spelar det liksom inte någon jättestor roll vad det är för väder när man är i skogen. Även om jag såklart ser fram emot ljumna, torra vårdagar så småningom.

IMG_2435

Nåt vi har insett är ju att halva grejen (yes, minst!) med att slinka runt i spenaten är FIKAT. I lördags hade vi dock nästan med oss lite för mycket. 😂 Det var saffransbullar, kaffe, varm choklad, hamburgare, saft, chips och bananer med mjölkchoklad i att grilla. 🙈 Till nästa tur ska vi skala ner en smula.

IMG_2430_jpg

Om bilden innan var Instagramversionen av skogsmullefika, så är detta kanske den mer verklighetsnära varianten. 👆🏻🤪

IMG_2426_jpg

Grillad banan med choklad – nom nom! Vi stannade i skogen tills det blev mörkt. Kändes så bra att ha kommit ut dit igen, perfekt familjeaktivitet då alla trivs. 👌🏻

Egentligen är det dock lite av ett skämt det här med att jag nu blivit skogsmulle. Hela min uppväxt har min skogsvurmande mamma släpat ut mig på otaliga svampletarutflykter. Varav jag vägrade att ens lämna bilen de flesta gångerna. AVSKYDDE allt med skogen när jag var liten; vätan, krypen, den oländiga (eländiga!) terrängen. Böket å stöket. Och nu har jag gjort en 180. Till mammas förtjusning. Sent ska syndaren vakna.

IMG_2406

Vad har vi haft för oss annars i helgen då? Tja, gjort en koja slash konstverk av soffbordet, som synes. 👆🏻 De gjorde ett bra jobb med att täcka VARENDA del av ytan, ungarna.

IMG_2496

Vi piggade upp den regniga söndagen med att gå ut och äta hamburgare.

IMG_2503

Och pompa, såklart! 🍟

IMG_2501

Flest pommes frites i munnen samtidigt vinner!

IMG_2512

På vägen tillbaka från hamburgeriet haffade jag lite vardagsglädje i form av blomster från torghandlarn…

IMG_2509

…som begåvade Tintan med en alldeles egen blomma. Hon blev väldigt glad. 🌸 Blomman har nu satts i en egen liten vas.

IMG_2520

Efter tonfiskpasta till middag avslutades helgen med två extremt goda ungar som hade dansshow till The Weeknds ”Blinding Lights” som spelades om och om igen. 👆🏻🎼 Jag drack ett glas rödpang, Niklas mådde ändå helt okej och livet kändes faktiskt så himla, himla fint. En perfekt helg. ❤️

26
205

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00