ANNONS

Oro, dålig sömn – och såhär blev Niklas tavla!

/

IMG_2239

Har haft två riktigt risiga nätter och en liten Tinta som vaknade 04 (! 😫) i går, och 06 i dag. Kände mig SÅ sliten i morse. Dagen började liksom med att jag bara ville gömma mig från världen, typ. Inte den bästa av starter. 🤪

Efter att jag lämnat Tintan på föris satte jag mig därför på Greasy Spoon som ligger mittemot vår port, och beställde en gofrulle. Latte – och deras fantastiska gröt gjord på mandelmjölk och banan, med en skvätt vanilj. Och så försökte jag starta om medan jag tuggade mig igenom såväl inbox som gröt. Det gick ganska bra, för nu mår jag enormt mycket bättre – även om jag är en smula snurrig. Huvudet känns som fullt av bomull, och ögonen svider. Men men. Ska gå och lägga mig brutalt tidigt i kväll, så hoppas jag att jag mår bättre i morgon.

I förrgår natt sov jag dåligt för att Tintan vaknade stup i kvarten och bökade. I går natt berodde det dock på att jag läste en grej på Instagram innan jag skulle somna, en grej som gjorde mig orolig. Orolig för en person. Så fort jag läst det visste jag att det skulle påverka mig – och det genomsyrade HELA natten. Hade svårt att somna pga det jag läst – och sen drömde jag en massa på orostemat. 😫

Är dock inte säker på att jag egentligen BEHÖVER vara orolig, ska undersöka detta närmare i dag och hoppas att oron var i onödan. (Ledsen att inte skriva ut mer vad det handlar om, men det går inte.)

IMG_1466

Nu gör vi dock nåt annat än fokuserar på oro. Tänkte att vi skulle kika på Niklas tavelmålande – nu är nämligen det första verket klart! 😍 Såhär såg det ut i början, när han ritat upp stödlinjer och precis börjat fylla i med färg.

IMG_1191

Som många säkert ser är det Chihiro från Spirited Away på tavlan. Här har hon begåvats med brunt hår.

IMG_1603

Ansiktsfärg och förgrund in action…

IMG_2244

…och nu är tavlan klar – den blev SÅ fin! 🧡 Niklas mår väldigt bra av att måla, så det kommer nog bli en del av den varan framöver.

IMG_2245

Just nu sitter han faktiskt inne i sitt rum och ska precis påbörja nästa. Också den blir från Spirited Away. Om någon av er missat den filmen förresten – SE den! Och låt era barn se den. Så, så magisk och fantasifull. Egen på det bästa av sätt. 🌟

Nu ska jag packa ihop och bege mig till NOFO Hotel som får bli mitt kontor för dagen, för strax kommer städfirman. (Missa inte erbjudandet jag ger ut i samarbete med dem  – hittas på min instagram. 🧡)

18
85

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@vanja_wikstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00