ANNONS

Tack fröken Gud, för barnvakter

/

IMG_1043-2

Här kommer en snabb hälsning och en ögonblicksbild från mitt Just Nu. 👋🏻 Urdrucken kaffe, lingongrova med smör (hann bita lite i mackorna innan jag tog bilden 👹) och ett glas apelsin/morotsjuice för att fylla på med energi.

Har haft en väldigt rolig dag. Hade videomöte med en tredje part ang mitt och PT-Roberts träningsprojekt (som nu vuxit från sidogrej till SATSNING och faktiskt fått ett eget AB 🎉). Sjukt kul! Sen har jag producerat ett samarbete för Instagram, och nu sitter jag och plöjer mailen. Är rätt så slut, så ska se till att få in vila också innan kidsen kommer hem. 💘

I dag hämtar deras fina kusin dem på föris, det gjorde hon i går också. Utöver kusinen har vi en barnvakt till, och jag är ENORMT tacksam att jag har dem, och att jag har möjlighet att lägga pengar på detta. Det är värt ALLT. 🙏🏻 Att kunna jobba (samt få in vila, vilket jag försöker få in varje dag) till kl 18 istället för att hämta på föris kl 16 gör väldigt mycket för min stressnivå. Så har tagit hjälp med hämtning två till tre dagar i veckan just nu (då har barnvakten kidsen från 16-18). Ungarna får leka med någon som har energi, och jag hinner med det jag behöver – SAMT får in vila. Magiskt. ✨ Och nödvändigt.

cc

Ville egentligen mest kika in och tacka så hemskt mycket för de fina kommentarerna på gårdagens inlägg. Så mycket förståelse, så mycket kloka tankar. Och väldigt fint att få läsa om era (liknande) situationer.  Bloggen är ju en two way street (tack för det uttrycket Dr Phil 👹), och när ni berättar om era situationer som ni lever i – och hur ni hanterar dem – betyder det jättemycket för mig. Så hälsosamt med igenkänning, och SKÖNT att slippa känna sig ensam. 🙏🏻 T A C K.

IMG_0904

Och kolla härå! Niklas har kommit igång med målandet. Han mår jättebra av det, och så blir det tjusiga verk också – bra kombo ju. 👌🏻

IMG_0906

Någon som känner igen motivet..? 🙃 Nu ska jag slinka in i sovrummet och vila en stund innan kidsen kommer hem. 💘

10
80

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00