ANNONS

Två polisanmälningar sen i somras

/

IMG_2765

Jag delar ju med mig av det mesta här i bloggen. Men inte allt. Åtminstone inte direkt, en del saker behöver jag liksom processa på egen hand innan jag luftar dem. Som att jag behövt göra inte bara en – utan två – polisanmälningar sen i somras. 😞

Jag tänker inte gå in på vad de gäller, vill inte riskera att inspirera till ytterligare jävelskap, men i går fick jag hem brevet från polisen med beslutet att förundersökning inte inleds då ”Det är uppenbart att brottet inte går att utreda”. Ingen överraskning, jag visste att detta inte skulle gå till åtal. Men ville ändå polisanmäla. Dels för att markera, dels för att jag behöver reda upp en del grejer som detta ställt till, och då måste jag ha kopior på en polisanmälan.

Hursom. Jag blir bara SÅ TRÖTT. SÅ TRÖTT på mänskor som lägger SÅ mycket tid på att böka och stöka till det för andra. Om de lagt hälften av den tiden på sig själva istället, kunde de förmodligen åstadkommit en hel del BRA grejer. Det sista jag eller vi behöver just nu är att reda upp skit som andra mänskor ställer till för oss. Vi har liksom nog med vårt eget.

Nåväl, förlåt för böligt inlägg. Men nu var det dags att lufta. 💨⚡️

13
177

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00