ANNONS

Nytt hår + jag bjussar på rabattkod hos min grymma frisör!

/

2ACB5ED6-B011-4F2F-8429-0B12E6888565

Kolla vad jag har gjort i dag! Körde kontor på frisersalongen (älskarrrr att kunna jobba varsomhelst! 😭🙏🏻) och fick barret kirrat samtidigt som jag knattrade loss på datorn.

IMG_2144

Alltså FINNS det nåt skönare än massagen man får i schamponeringen?! 🤪 Blir alltid helt kollrig efteråt. På Blanca där jag klipper mig har de dessutom massagestolar i schamponeringen, så det blir liksom dubbelMYZ. Götttt…

blogg vanja wikström hår kort blond page lockig 3

Såhär fräsig blev jag när min frisör Sandra var klar med mig! 💁🏼‍♀️ Vi slingade upp utväxten och klippte av håret ovanför axlarna. Jag var sugen på att ha lite kortare hår, och nu blev det perfekt. Så skönt när det liksom ”vippar” ovanför axlarna, blir så mycket mer frisyr på mig än när håret ligger och slaskar nedanför.

blogg vanja wikström hår kort blond page lockig

Så nöjd! 🙏🏻 Sandra är så grym, känner mig liksom alltid som mig själv när hon fixat till mitt hår efteråt. Avskyr den där känslan av ”frisörhår”, ni vet när man bara vill springa direkt hem och fixa till det själv? Men Sandra styr alltid upp det så att jag känns som…jag. Älskart! 😍

blogg vanja wikström hår kort blond page lockig 6

Och vet ni? Mitt hår är bland de grejerna jag får absolut flest frågor om. Att hitta en frisör som ”hajar” en och som man trivs med är ju A och O för att man själv ska trivas i sitt hår. Så i dag när jag var på Blanca sa jag att jag tänkte tipsa om dem i bloggen, och då kontrade de med att ge mig en rabattkod. GÖLL! 😊🙏🏻 Win win win för mig som får vara bjussig, för er som får rabatt på GRYMMA frisörer och för Blanca som hittar nya kunder. 👏🏻

blogg vanja wikström hår kort blond page lockig 5

Så here goes: om ni uppger rabattkod VANJA när ni bokar får ni 20% rabatt på ett helt besök, TJOHOOOO! 🎉 Detta gäller ALLA frisörer på Blanca (jag går oftast till Sandra men ALLA på Blanca är svinbra)! Obs att ni behöver boka mer än bara en klippning, annars blir det inte mycket stålars kvar till frisören efter rabatten. 🤪 Men bokar ni klipp och sling eller klipp och färg osv så är det alltså 20% rabatt. Gäller till och med sista november, HURRA! Salong Blancas hemsida hittar ni här! ✂️✨💁🏼‍♀️ Nu ska jag hämta på föris!

12
95

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00