ANNONS

Gör om gör rätt…

/

5d4405e0bf1f4-5d4405e0bf23aby-crea-barstol-vanja-wikstrocc88m.jpg

Hörrni. Kommer ni ihåg det här inlägget från i somras, när ni skulle hjälpa mig att välja färg på barstolarna i köket? Vi velade ju mellan färgerna Chocolate (vänster) och Cognac (höger) och jag satte ihop dessa enkla collage för att ni bättre skulle se hur de skulle funka med vår soffa:

chocolate-soffa

HERREGUD vad rörigt det var då förresten! 🙈 Även om vi inte är klara i lyan än så har vi kommit en låååång väg känner jag, när jag ser den här bilden… 😬 Okej, men ovan hade ni i alla fall färgen Chocolate, och här ser ni Cognac:

cognac-soffa-ny

De allra flesta av er röstade på Cognac, och vi höll med. Så vi köpte dem. Men. Som ni vet så blir inte allt sådär purrrfect med en gång (skrev ju ett bjussigt inlägg om min och Niklas inredningsresa i vår förra lya här 🤪), och nu blev det fel igen. Det är inget fel på själva stolarna (de är APSNYGGA och typ de skönaste barstolar man någonsin suttit på? 🙌🏻), men färgen på dynan funkar bara inte ihop med resten av inredningen.

bardisk by crea stolar freja

Här ser ni baren in mot köket. Ser man bara detta så funkar stolarna jättebra. Problemet är när man ser rummet i ett större perspektiv och får med även lädersoffan i synfältet:

bycrea

Här har jag ställt stolen bredvid soffan för att ni ska se skillnaden. Båda färgerna är fina, men enbart om man ser dem var för sig. Ihop skär det sig totalt. TYVÄRR. 😩 Men! Vi får göra om och göra rätt helt enkelt, och jag har pratat med by Crea som vi beställt stolarna ifrån. De har varit superhjälpsamma och klär om dynorna. 🙌🏻 Det är plättlätt, bara två skruvar på undersidan så får man loss dynan, så det är enkelt att göra själv också om vi skulle vilja ändra igen längre fram. 👍🏻 (Kul att kunna byta färg om ett par år, alt om ungarna spiller för mycket på dem 🙊).

bardisk by crea stolar freja 2

Så – nu behöver vi er hjälp igen. 🙏🏻 Vi kommer välja en dyna i sammet istället för konstläder, och det finns nio kulörer att välja mellan. Vi står just nu och väger mellan färgerna Dirty Pink och Olive Green. Vad tycker ni? Någon helt annan kanske? 🤪 Här kan ni se hur alla färgerna ser ut genom att klicka på de olika nyanserna. HELP PLEASE! 😂🙏🏻✨

62
90

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00