ANNONS

Välkommen på rundtur i vindslyan!

/

vanja wikström kök

NU ÄR DET DAGS! Nu ska ni få se hur lyan ser ut..! 🎉😍 Vi filmade i förrgår, men kom ihåg att renoveringen inte aaaaalls är klar (allt ska ju målas exempelvis). Det är sjukt stökigt. Grejer överallt, inga tavlor, nästan inga lampor. 😬 Detta klipp är vääääldigt ofiltrerat och jag skulle nog vilja säga att det är raka motsatsen till ett ”tillrättalagt inredningsklipp”. 😂

Snarare bjuder vi in er till ett smärre kaos – men ett kaos där grunden nu faktiskt är magiskt fin! Hoppas verkligen ni kan se det, preciiiis när vi skulle filma gick solen i moln så det vackra ljuset jag hade tänkt skulle flööööda genom lyan i klippet var plötsligt som bortblåst. 🙈 Men jag tror ni har fantasi nog för att se att det är fint, även om det är lite kaosigt och fult ljus.

Självklart kommer det fler klipp vartefter vi får i ordning alltmer (tänker också att vi gör ett klipp per rum sen när allt är klart så att ni får se allt i detalj). Det här är bara för att ni ska få se hur det ser ut just precis NU. Hoppas ni tycker det är skoj! 😙

46
209

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00