ANNONS

Min platsbyggda garderob är klar!

/

Skärmavbild 2019-03-28 kl. 13.49.57

I dag åker vi hem till Estocolmo igen. Verkligen bitterljuvt, men det är dags att få vardagslivet på banan – och så saknar vi alla Niklas massamassamaaaassa! ❣️ Får se när jag hinner blogga igen, men tills jag får till ett inlägg får ni roa er med ett inredningsinlägg! 😍

Nu är även min platsbyggda garderob klar, så jag tänkte att vi skulle kika på den! 🙊 VARNING för rätt så rackarns rattiga ”efter”-bilder dock, de är tagna i ett byggkaos DELUXE av Niklas som fått stränga instruktioner att messa bilder till mig på allt som går framåt i lyan. 😂 Men men, tänker att SÅ SER JU EN RENOVERING UT. De där snyyyygga och putsade efterbilderna (vill SÅKLART ta såna också 🎉) kan inte tas än på några veckor. Än är det för mycket going on i lyan. Tänker dock att ni tycker det är kul att se en FAKTISKT renovering, och inte bara det glättiga efterresultatet. Så rattiga bilder it is! 👹

Hursom. Ovan ser ni moodboarden som Esteriör gjorde på garderobsfronten åt mig. 👆🏻 Ursnyggt, massor med förvaring anpassat efter hur JAG vill ha det (jag vill kunna hänga så mycket som möjligt), och praktiskt som tar vara på snedtaken.

dsc06860

Såhär såg rummet ut innan vi gjort något alls med det. 👆🏻 Bakom väggen till vänster fanns en trång tarm där en klädkammare sprängts in:

a7ab6ed7-db84-4be5-9ff2-7073bba9ed83

Esteriör-Zandra inne i den trånga tarmen. 💩 Denna garderob tog på intet sätt tillvara utrymmet som faktiskt fanns att ha saker på.

img_4079

Sen rev vi ju väggen, och den trånga tarmen blev ett med mitt rum. 👆🏻

vanjas-garderob

Jag och Zandra gick igenom mina önskemål, och detta är ritningen som hon gjorde till finsnickaren som skulle putta ihop det hela.

IMG_8157

För någon vecka sen kom så snickaren och började montera ihop garderoben. 👆🏻

IMG_8150

Det gick framåt…

IMG_8467

…och såhär blev det färdiga resultatet! Sorry som sagt, snett å vint å lite fräsig isolering i förgrunden. 😂🙈

IMG_8169

Älskar färgen! Grågrönblå liksom. Samma nyans ska sen målas på mina väggar. Kommer bli TOPPFINT. 🎉

IMG_8170

Vi skippade att bygga förvaring längs högra sidan av rummet som var tänkt från början. Det åt liksom upp för mycket av rummet, plus att jag måste ha plats med Tintans säng bredvid min ett tag till. När den inte behövs längre kanske jag lägger till mer förvaring längs högerväggen om jag känner att det behövs. Man kan ju alltid bygga till i efterhand efter behov. ✨

Är SÅ NÖJD och ser fram emot att fylla alla hängen och lådor och fack med vackra, färgglada, mönsterrika plagg som kommer göra mig glad varje dag! 😍 🌈✨🦄 (Och yes, tredje överhyllan från vänster ska flyttas ner ett snäpp så att allt går längs samma linje.)

12
225

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00