ANNONS

Velig deluxe!

/

by crea barstol vanja wikström

Hörrniiiii! Ni skulle ju HJÄLPA mig med barstolarna! 😂 och så blir det typ EXAKT lika många röster på Chocolate som Cognac! 🙈 Jag och Niklas hade helt ställt in oss på Chocolate – men vi hade inte tänkt på soffan, som ju många av er gjorde. Som vanligt när jag får inredningspanik mailade jag Henke och Zandra på Esteriör och bad om hjälp. Fick detta svar i dag:

”Haha, nä inte helt enkelt. Vi tycker definitivt läder, och velade lite fram och tillbaka men landade i cognacen. Tycker det kommer att åldras finast, samt blir så fint till det gröna köket.”

IMG_1189

Detta är ju bardisken där stolarna ska stå (fast på andra sidan, in mot köket). Jag kände att jag inte kunde ta ett beslut utan att få ett bättre grepp om hur sjuttsingen slutresultatet skulle se ut. Min vän Photoshop fick komma till undsättning, och jag klistrade ihop detta:

chocolate ny

Jag ändrade den turkosa skyddsplasten så att färgen blev mer lik de faktiska (gröna) luckorna, och klistrade sen in stolarna (illustrationer, ej de riktiga så de är såklart mycket finare irl) en och en. Ovan: Chocolate!

cognac

Här: Cognac! Kände dock att jag behövde få se soffan i sammanhanget också (som är cognacsfärgad), och klistrade lite till:

chocolate soffa

Soffan (och matbordet) med barstolen i Chocolate. 👆🏻

cognac soffa ny

Och soffan och barstolen i Cognac. 👆🏻 Kollade med Niklas vad han tyckte, och för honom funkar båda. Så jag får välja. 🙊 Och känner efter detta klipp å klistrande att jag faktiskt landar i Cognac. Så Cognac it is! 🙌🏻 Hett tips att klippa å klistra lite i Photoshop om man är osäker på inredningsval, hjälper i alla fall mig SÅ mycket att faktiskt få SE prylarna ihop! 👍🏻

24
151

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@vanja_wikstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00