ANNONS

Smyckestips – och är jag världens mest naiva mänska?

/

Innehåller annonslänkar

vanja wikström smycken

Okej hörrni. Vet att det varit mycket smycken i el bloggo den senaste tiden – och här kommer ETT TILL INLÄGG OM PRECIS JUST DET! 👹 Hö hö. Men. Saken är den att jag älskarälskarälskar smycken, blev av med typ ALLA i Portugallien i höstas (de stals ju) och har som någon slags URHÄRLIG investering i mig själv den här tuffa våren känt att JOMENFAN jag ska bygga upp en riktigt härlig smyckesarsenal igen – det är jag VÄRD! Så precis just det har jag gjort. Som ni märkt. 😂 Och med det här inlägget vill jag säga två saker.

vanja wikström smycken blue billie 2

Nr 1: Då jag gått från att vara en silverskata till en gulddito har jag haft lyxen att gå loss på gyllene ringar (hade INGA innan). Tycker det är sinnessjukt fint med – heter det ”klackringar”? 🙊 Ja men ni vet, såna fetisar som en bär, ofta på lillfingret. Hittade den optimala hos svenska Blue Billie, där man även kunde välja att gravera in en bokstav om man ville.

Namnlöst-1

(Bild lånad från Blue Billie.)

Samma ring som jag haffat finns även i silver, och som slät i silver eller guld. Alla ringarna hittas här. SÅ fint med klackring tycker jag! ✨

vanja wikström smycken blue billie

När jag ändå var inne å slank runt bland ringarna fick detta blixthalsband också följa med hem. För mig är kläder och accessoarer verkligen ett sätt att förstärka en stämning eller känsla jag vill åt. Och denna blixt kommer vara perfekt de dagar då jag vill klä mig i något som ger energi och pondus. 👊🏻⚡️

vanja wikström smycken blue billie 3

Hade ju en grej till att säga med det här inlägget. Ni får ursäkta Stepford Wife-bilden ovan, var SÅ trött när jag tog den. Man ser liksom att leendet inte riiiiktigt når ända upp till ögonen. 😬💁🏼‍♀️ Men men.

Okej – grej nummer två jag ville säga med detta inlägg var att jag nu även lagt en beställning hos guldsmeden jag lärde känna i Sri Lanka. 🙊 Fyra ringar och två armband har jag beställt, i den drömmigaste av boho-design. Mina drömsmycken, verkligen.

Vi åt middag ihop med hans urgulliga familj och fick kika in i ateljén. För några dagar sen förde jag över en förskottsbetalning på smyckena och fick bekräftat att de kommit fram. Några av er tycker kanske att jag är jorden mest naiva mänska som skickat en ganska stor summa pengar till andra sidan jorden, till en snubbe som kanske tar dem och aldrig hör av sig igen.

Skulle det hända är det inte mycket jag kan göra åt saken. Och jag vet att han och hans familj är i stort behov av just pengar.

Men jag litar på honom, och väljer att tro det bästa om folk. De rosa glajerna, ni vet. 😜💞 Och skulle det mot förmodan bli knes av den här situationen, så har mina pengar åtminstone gått till någon som verkligen, verkligen behöver dem. Så resonerar jag.

Foto 2018-01-23 12 06 22

Köpte flera silversmycken av honom när vi var i Sri Lanka, som dessa ringar ovan. Leoparden har ni sett på mina fingrar många många gånger, den har varit (och är fortfarande!) ett av mina absoluta favoritsmycken. 🐾

Jag tänker såhär: om allt går bra och jag kan rocka världens finaste guldsmycken skapade av min lankesiske kompis om några veckor, så kan ni som är intresserade få hans kontaktuppgifter och själva lägga beställningar. Win win för alla inblandade liksom. Nu håller vi tummarna att allt går som det ska. 🤞🏻❤️ Fortsättning följer…

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00