ANNONS

Inredning- och smyckestips!

/

Innehåller annonslänkar

IMG_3942

Såg att Royal Design firar sina 20 år med att ha 20% rabatt på ALLT hela helgen 🎉 (rean slutar vid midnatt i morgon söndag), så tänkte att jag skulle tipsa om mina favoritfynd att haffa. Går ju en heeel deeeeel i inredningstankar, som ni vet. 😜

De flesta stora möbler har vi redan löst, men det så kallade fluffet är kvar. Pyntet, ni vet. kanske det bästa av allt. 😍 Ovan VANSINNESFINA vas fick jag i en tidig Mors Dag-present i dag, och just fler vaser är något som jag alltid behöver. Blomälskare som jag är. 🌻 Den är från Kähler och såg nu att den finns hos Royal Design så tipsar om den. Hittas med 20% rabatt här. 🤩

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 21.49.21

Är man en sån som hellre har flera småvaser tycker jag ovan trio är LJUVLIG. Finns även i denna färgkombo, kanske tom ännu finare?

Processed with VSCO with hb1 preset

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Får ganska ofta frågor om var vi hittat ovan rottingfåtölj. 👆🏻 Den är från House Doctor, och ni som suktat efter den kan nu haffa den med 20% rabatt på Royal Design, stolen hittas här.

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 21.53.13

Lakan till våra sängar har vi inte kirrat än, så sånt spanar jag mycket på just nu. Hittade ovan drömfina bäddset från Gripsholm på Royal Design. 😍 Magisk färg och ett riktigt pangpris. Dessa klickar jag hem! Hittas här.

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 22.04.16

Till Iggys rum har jag spanat på fina bäddset från Oyoy…

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 22.06.02

…och från samma märke blev jag kär i den här väggbonaden. SÅ fin! 😭🌈

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 22.08.04

Till Tintans säng har jag länge varit på jakt efter ett FINT spjälskydd (nu lägger vi filtar runt kanterna 😬). Detta från Garbo & Friends är ju perfekt! Attans bara att detta är precis lika fint. Beslutsångest – vilket ska jag välja? 😂 Alla Garbo & Friends-grejer hittas här (så mycket fint!).

ananasmatta

När vi ändå är inne på kidsens rum – denna ananasmatta från Ferm Living. AJJJ! 🙌🏻 Ferm Living har också så sjukt mycket fint, alla deras grejer (allt på 20% rabatt då såklart 👹) hittas här.

smycken

När jag klickade runt såg jag att Royal Design även har smycken. Perfa tillfälle att hitta Mors Dag-presenter till sig själv alltså! 👹 dessa var mina favoriter:
1// Ring med måne och stjärna från Edblad
2// Snäckarmband från Pilgrim
3// Örhängen från Pilgrim
4// Ring från Emma Israelsson

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 22.51.23

Eftersom ALLA mina armband blev stulna när vi hade inbrott i huset i Portugallien i höstas, så är jag också alltid på jakt efter fina ersättare. Tyckte dessa från märket Bud To Rose var URFINA. ✨

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 22.34.45

Tycker absolut bäst om stela armband, och vill bygga upp min lilla ”park” av arm candy igen. Tyckte ovan modell var så sjukt fin, och har redan klickat hem min favoritfärg. Nämligen denna. 🧡

Skärmavbild 2019-05-24 kl. 22.56.45

Hoppas ni fått lite härlig lördagsinspo, och glöm inte spana in Royal Designs rea (pågår alltså tom söndag). 🌻 De har ju allt ifrån köksprylar till inredning till smycken till trädgårdsmöbler. Perfekt tillfälle att fynda alltså. Slink in här och spana runt! 😚

2
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00