ANNONS

Ett snabbt men innerligt tack

/

DSC05368

Jag slänger in ett snabbt hej från kontoret. 👋🏻 Är här bara några minuter för att rafsa ihop ekonomipapper till min bokföringstjej. Hade egentligen tänkt att spendera ganska mycket tid här i dag för att ratta allt som måste rattas, men vår fina barnvakt som skulle möjliggöra detta blev sjuk. Livet händer och det blev ändrade planer. Har därför inte haft tid att svara på resten av frågorna i frågestunden som jag hade tänkt, de svaren kommer i nästa vecka istället.

Men – ville bara säga ett snabbt men INNERLIGT tack. TACK för all kärlek och omtanke jag och Niklas fått av alla er som läst inlägget om hans sömn.❣️ Förutom att fler av er har fått förståelse för vad vi kämpar emot, så var det också många som själva ”var Niklas” i sina relationer och som tyckte att det dels var fint att få lite igenkänning, men också att det var intressant med ett ärligt inlägg från en partner. Vi får alla kämpa vidare mot våra monster och hoppas kunna kväsa dem till slut. ❤️

Nu ska jag faktiskt slinka iväg – på massage. NITTIO RACKARNS MINUTER! 🙌🏻 Börjar känna av min rygg igen, har inte tränat på tre veckor nu pga flytt + att PT-Robert fått sitt andra barn (HURRAAA! 🎉) och det märks verkligen rätt omgående att jag tappar i styrka och därmed också får ont igen. Nästa onsdag drar vi igång, ser fram emot det. Men nu – MASSAAAAGEEEE (tack vare farmor som e barnvakt)! 😊 ha en fin fredag hörrni, puss!

4
88

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00