ANNONS

När shittet happens

/

Innehåller reklam för mitt eget varumärke Babyloonz / Lekis TV

vanja

Heppåer! Såhär ☝🏻 såg vi inte aaaaalls ut i dag. Nää…

IMG_9548

…då såg vi mer ut såhär. ☝🏻 Hinner inte knåpa ihop ett inlägg om detta, men jag kan varmt rekommendera ett besök på mina Instagram stories for the full experience. 😂🙈

IMG_7949

Nä – tillbaks till detta. ☝🏻 Trots allt det som jag ägnade mig mest åt förra veckan. Då la vi nämligen ljud på en massa fina barnprogram som kommer på Lekis TV´s youtubekanal och i vår app inom kort. Eller ”la ljud” låter aaaalldeles för easpy peasy. Vi (jag) dubbade ALLT som vi filmade i samma studio för över ett år sen.

ladda ned

Såhär såg det ut då (skrev ett inlägg om det här). Tintan låg i magen, och jag och Iggys kusin Hajen filmade en maaaaaassa braiga grejer med Niklas i regissörsstolen. Tyvärr blev det tekniskt fel på ALLT ljud vi spelade in 😫, vilket innebar att vi kunde välja mellan att filma om hela schabraket – eller försöka dubba mig. Vi valde det senare. Kändes ändå liiite enklare att ratta ihop. Trodde jag. 😬

ladda ned (1)

Att försöka EXAKT ÅTERSKAPA sitt eget snickesnack och ett gäng ramsor och sånger och pricka rätt på alltifrån melodispråk till tonalitet till rytm till känsla – och sen också få det att passa exakt tajmingmässigt på nanosekunden och med mina munrörelser… PUH. Kanske det mest krävande jag någonsin gjort? Efter två heldagar av detta hade min hjärna SMÄLT. 🤯 Så kändes det i alla fall. Men vi fick ihop det, och bra blev det (tror jag).

Nu ska allt klippas ihop, och förhoppningsvis blir slutresultatet toppen. 🙏🏻 Shit happens, och när shittet happens så får man försöka göra det bästa av det helt enkelt.

IMG_7966

Hursomhelst – kanske undrar några av er varför det vi filmade för över ett år sen fortfarande inte kommit ut på kanalen? Well, det är det där med tiiiiden. 😬 Som på något mystiskt sätt bara finns i bråkdelar numera. Inte bara för mig som ni ju vet, utan även för Niklas (vars jobb det är att klippa ihop allt som filmades, kirra animationer etc med mera).

Och eftersom vi valt att fortsätta göra allt själva (alltså inte ta in externt kapital, trots att att vi haft/har möjlighet) så hänger ju allt på att vi ska ha tid att genomföra projekten vi drar igång. Därför går det låååångsamt. Att tacka nej till investerare som vi gjort har inneburit att vi också behöver genomföra allt på en mycket mindre budget än liknande produktioner brukar ha. Vår blygsamma budget innebär dock inte att vi tallar på kvaliteten, däremot tar allt väldigt mycket längre tid än om vi haft en massa stålars i bagaget.

Men – som tur är blir det RACKARNS bra (SÅ stolt över dessa klipp som snart kommer släppas! 😇). Och sånt som är rackarns bra är värt att vänta på, som ni ju vet. 😘

IMG_7950

(Ha ha – tycker mig se en begynnande hjärnsmälta i mina ögon på den här bilden… 😂🙈). Som entreprenör är just detta med att välja att ta in externt kapital eller inte alltid en balansgång. Förutsatt att såna möjligheter finns förstås. Med externa pengar skulle vi kunna anställa och få bättre fart på bygget. Men vi förlorar i ägarandelar, och – det viktigaste enligt mig – man får helt andra krav på sig med externa ägare inblandade.

Helt plötsligt har man en styrelse som förväntar sig X, Y och Z. Och levererar man inte på utsatt tid – ja, då blir det problemas. Been there, done that. Friheten i entreprenörskapet blir begränsad. Och som vårt liv ser ut i dagsläget är friheten det som gör att vi vissa dagar ens kan ta oss igenom livet.

Så – Lekis TV får tuffa framåt sakta men säkert. Och om inte alltför länge (lovar! 😜) så kommer vi nu äntligen kunna släppa det vi filmade för ett år sen, och jag hoppas innerligt att ni (och era kids) kommer tycka lika mycket om det som vi. ❤️

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00