ANNONS

Förut var jag en skata, nu är jag en julgran

/

ladda ned (1)

Nämnde ju det där med alla fräsiga inlägg jag planerar i mitt huvud men som jag aldrig hinner göra? Well – här är ett av dem. Är ju en smyckesjunkie av rang (måste varit en skata i mitt tidigare liv ✨) och är ofta lika dekorerad som en julgran så fort jag går utanför dörren. Hade planerat att göra ett suuupersnajdigt inlägg med en massa flådiga bilder på mina favoritsmycken eftersom jag får så mycket frågor om var jag hittar dem, men inser att om jag ska vänta in tiden tills dess att jag har tid att ta de där flådiga bilderna så kommer detta inlägg komma någon gång under hösten 2019.

Så nu plockade jag istället ihop ett gäng pics där mina favoriter syns, och så kör vi på det. Hellre att inlägget blir lite spretigt men blir AV och att ni får svar på era frågor tänker jag. Så nu kör vi! Kanske hittar ni något härligt att önska er i julklapp? 🎉

IMG_2499

I öronen har jag allra helst något som dinglar. Silverhoopsen med knutar från Sophie by Sophie hade jag typ JÄMT förut, men tyvärr blev de snodda i Portugallien (yes, gammal bild 👆🏻😭). Ringarna i mässing har blivit mina ersättare på den fronten, de kommer från mina grannars fina butik Sofo Popularities.

IMG_6893

På tal om silverhoops så hittade jag dessa tokfina från svenska Müllbeck för ett tag sen. När jag känner för silver är det nästan alltid de som åker på i öronen nuförtiden.

IMG_0478

Ringar är ju något jag ääälskar, och jag har gärna någon på nästan varje finger. Lejonet med rubinögon köpte jag av en silversmed vi lärde känna i Sri Lanka. ÄLSKAR! 🦁 Ringen med tre stenar är en annan tokfavorit – från Emma Israelsson. Tycker det är så fint att den är lite skruffig, liksom. Den med lila sten är från Pilgrim.

IMG_3552

Runt halsen har jag nästan samma sak jämt. Mitt kvinnoteckenhalsband som min kompis Towa gjort, och en liten silverstjärna från La Maison Bagatelle.

IMG_2550

Ibland känner jag för riktigt köttiga örhängen, de här kommer från Mango respektive Zara. Perfekta att bära med typ en enkel stickad tröja och jeans, för att liva upp det hela en smula. 🌈

IMG_5250

Ringen med ett gäng olika stenar kommer från Drakenberg Sjölin, så så fin! 🌸

IMG_5252

Här ser ni den lite bättre. Den brukar sitta på högerhanden, i gott sällskap av min leopard som jag också köpte i Sri Lanka av vår nyfunne vän – och en spiralring från La Maison Bagatelle.

55CA403D-B548-47C3-A54A-51C5CB4EB5B9

De här raringarna bor ännu inte hos mig, men är på väg. Min julklapp från mig själv till mig själv. 🤶🏻 Från Pantolin Fine Jewellery, kollektionen heter ”Ostrich” som i struts och jag blev kär i ALLT. 🙈 Örhängena ovan är typ det finaste jag sett någonsin.

IMG_3557

Det var det hele! Tycker att jag täckt in de flesta smycken som jag brukar bära, hojta om jag missat något ni undrat över så svarar jag i kommentarsfältet. 💍✨💘

7
34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00