ANNONS

Morgonlistan

/

Det var länge sen el bloggo bjussade på en lista känner jag. Det råder vi bot på NU. Så här har ni (logiskt nog) en morgonlista:

När går du upp?

När Igster behagar vakna, vilket oftast sker mellan kl 07.30 och 08.

Vad är det första du gör varje morgon?

Om jag vaknar före Iggy: Smyggossar honom så mycket jag kan. Man får passa på. 👹 Om han vaknar före mig: Tackar universum att mina öronproppar sitter tätt. Han kan vara rätt så sur på morgonkvisten den lille.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Omkring en halvtimma. Det är en helig stund för mig. Då badar jag, sminkar mig och gör mig i ordning. Under tiden kirrar Niklas frulle till Iggy och sig själv, och intar den i soffan framför teven.

Är frukost viktig?

ÄLSKAR frukost! Bästa måltiden på dagen, jag äter gärna frulle till lunch och middag också.

Vad äter du till frukost?

Varvar oftast mellan gröt (just nu är favoriten den här ekologiska grötmixen från Saltå Kvarn), avocadomacka och rysk yoghurt med bär och honung. Åsså en cappo på det. Obv.

Är du morgontrött?

J-to-the-A!😴

Vad har du för alarm?

De allra flesta dagar är det litet, varmt och barnformat. Annars kör jag via mobilen, använder ljudet ”Harpa” som känns snällt mot öronen på morgonkvisten.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Jag vaknar utvilad före Iggy och smyggossar honom i en kvart. Sen kommer Niklas och plockar med sig grodan till soffan, och jag får scrolla Inspirationstagram och kolla bloggkommentarer i mobilen i fem minuter innan jag går upp. Sen slinker jag in i badrummet, tar ett bad och sminkar mig medan jag lyssnar på Värvet. Efter det klär vi på oss hela familjen, och traskar sen bort till Urban Deli där vi äter brakfrulle i lugn och ro.

Så ser nog faktiskt nästan alla våra helgmorgnar ut, när jag tänker efter. Vi är bra på att värna vardagsglädjen och njuta av nuet ändå.💘

Vad är det bästa med morgonen?

En ny dag innebär nya möjligheter och nya tillfällen att vrida livet åt det håll man vill. Må låta käckt, men det är ack så sant. Både jag, du och ni har alla möjligheter i världen att använda just IDAG till att ta nya steg mot nya mål, förändra och förbättra för att skapa det liv som gör just oss lyckliga. Jag lovar. ❤️

Hur går du helst klädd på morgonen?

I mina mjukaste mysbrallor, en urtvättad tisha och så en mjuk, stickad tröja på det. Det är min morgonuniform.

Sist men inte minst, dina planer för dagen?

I dag ska jag plåta och producera två samarbeten för bloggen, jobba med Babyloonz eftersom jag och Niklas har ett viktigt möte nästa vecka och mörsa mailen. Vad ska ni göra i dag?

5
55

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00