ANNONS

Vår urtrista helg i fyra lika urtrista mobilbilder

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Mmmmm, sicken clickbait-rubrik jag fick till va? Nu är ni alla extrasupermegataggade på att läsa det här inlägget… 😂 Jag kände bara för att skriva precis som det var – och vår helg var verkligen URTRIST. Ibland är ju livet lite så. Inget smarrigt, lyrrigt inspirerande blogg-CONTENT, direkt.

Iggy var sjuk (varit hemma från föris sen i torsdags), så hela familjen fortsatte slaska runt i vabbträsket även i helgen. Vi brukar ju alltid gå ut och äta frulle på lokal ihop på lördagar och söndagar, men det satte vabbandet stopp för. Jag gick dock ut å kirrade lite gofrulle ändå. Berget/Mohammed ni vet. ⛰ Utefrullen fick helt enkelt flytta in hos oss istället. Blev mysigt.

Jaaa – vad hände mer denna urtrista helg? Jo, jag tvättade håret (ni börjar förstå det rafflande innehållet i det här inlägget nu va?👹). Det var på tiden, det var precis 17 dagar sen jag tvättade håret senast.

Ni som hängt med el bloggo ett tag vet ju att jag avskyr att tvätta håret och därför gör det extremt sällan (max var tionde dag). För er nytillkomna kan ni läsa ett inlägg här om min aviga inställning till hårtvätt och hur jag gjort för att vänja håret vid att inte tvättas så ofta (det blir alltså varken särskilt fett eller skitigt, även om det går dryga två veckor mellan tvättarna).

Eftersom jag hade så långtråkigt i vabbträsket tog jag en bild på de produkter jag alltid använder när jag tvättat håret, tänkte visa dem för er.

  • Efter att jag handdukstorkat håret sprayar jag i Hairdressers Primer från Bumble & Bumble. Det är TOKBRA! Det ENDA värmeskyddsmedel jag någonsin provat som INTE klistrar till håret – det märks inte alls. Helt fantastiskt. Innehåller även UV-skydd, plus att det slätar ut håret (gör det mindre frissigt). Skitbra produkt helt enkelt.
  • Sen borstar jag ut håret med en Wet Brush från HH Simonsen. Den fick jag i ett bud för några år sen, fnös en smula och tänkte ”Hur stor skillnad kan det egentligen VAAAARA på olika hårborstar?”. Men sen provade jag, och nu vill jag aldrig vara utan den. På något magiskt sätt lyckas den reda ut alla tovor i mitt hår efter tvätt UTAN att det gör ont eller känns som att håret slits.
  • När håret fått självtorka stylar jag det med en annan favorit jag aldrig vill vara utan: min Gold Classic Styler från GHD. Det är en plattång som jag både gör lockar och annat med (rakt hår, böjda toppar med mera). Bästa verktyget EVER och det enda man behöver enligt mig. Just min är en limited edition (GHD släpper en kollektion varje år till förmån för bröstcancerforskning och jag har en sån), men den jag länkar till ovan är en precis likadan, bara i en annan färg. Har skrivit kärleksförklaringar till denna grunka tidigare, och även gjort en tutorial om hur jag gör mina lockar för den som är nyfiken. Den hittas här.
  • När jag stylat klart håret sprayar jag hela fadderullan med Outer Space Flexible Hairspray från R+Co. Den är dyr som fan men perfekt – ger bra med stadga UTAN att limma ihop håret.

KLAR!💁🏼‍♀️ Sista punkten borde iofs vara att lägga sig i sängen och böka runt en stund. Vill nämligen alltid sova en natt på det nystylade håret (fixar alltid håret på kvällen pga detta). Då blir det sådär lagom rufsigt, tufsigt och icke-perfekt som jag gillar.

Men oj oj vad jag slank i väg där märker jag. Tillbaks på banan! Det skulle handla om vår urtrista helg ju. Men jag märker att den liksom var så tråkig att jag försöker roa mig själv genom att skriva om annat. Som hår. 😬

Såhär såg vår söndag ut. Efter fem dagars innelek för Iggys del började saker å ting spåra hemma i lyan. En grej vi dödade tiden med var att skapa banor i hushållspapper för Iggys leksaksmotorcykel att åka på. (Han är tillbaka på föris sen i går dock, tackålov. 😅)

Avslutar det här inlägget med en selfie från i lördags som är ungefär lika inspirerande och magisk som vår helg var. 😬👋🏻 Klart slut.

4
45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00