ANNONS

Magiska mamma

/

Jag är så enormt glad att mamma är med på den här resan. Mormor är en av Iggys absoluta bästisar, och att se de två ihop är liksom så rackarns GULDIGT.

Precis som när vi var på Bali så har de superkul ihop. Dessutom lär hon honom en massa grejer. På Bali slutade han med blöja tillsammans med henne, och på den här resan har hon lärt honom att simma med armpuffar och verkligen fått Iggy att våga leka loss i vattnet.

När vi kom vågade han knappt gå nära strandkanten på grund av alla vågor, men nu badar han konstant – som en liten fisk! Och ”tar vågor” hela tiden, stolt som en tupp. Magiska mamma alltså.💘

Och kolla här då – sådan mor sådan dotter! 😜Kärleken till prickar fick jag nog i modersmjölken tror jag.👯‍♀️

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00