ANNONS

Gravidvecka 26 – från att simma i pisset till att bli Beyoncé-FAB!

/

Man blandar lätt ihop dagarna här, men det ÄR ju faktiskt söndag i dag – vilket betyder att vi ska köra veckans preggouppdatering, tjohooo!

Eftersom ni ändå får se så mycket magbilder på mig härifrån så tänkte jag för ovanlighetens skull bjussa på en påklädd gravidis. Och lite julpynt, tydligen. För har ni sett vad sött de har julpyntat här i huset? Med rosa glitter och julkulor i lamporna? GULLISAR! 😍 Men, nu kör vi – hur har gravidvecka 26 varit månntro?

Well, som jag redan skrivit här i el bloggo så har nu mitt humör tvärvänt – och i stället för att känna att allt e PISS, så känner jag nu att allt e FAB! Beyoncé-mode is ON!💃🏼⚡️💪🏻

Jag känner mig sketasnygg, urhärlig och alldeles, alldeles UNDERBAR! Och det var jag väl verkligen värd efter den där vidriga dippen kan jag tycka.

Trodde att det kanske skulle vara bökigt att vara på smällen i ett såhär pass varmt land, men icke sa nicke. Tvärtom är det myyycket skönare att slippa pressa in kroppen i jeans och tröjor och jackor och skor – här slinker jag mest runt i bikini eller en kaftan. Luftigt, skönt och TOKBEKVÄMT.

Känner mig superfin i min mage när vi är på stranden, och har noll problem med svullenhet. Annat stök å bök som flytningar å konstant pruttande har också ordnat upp sig. Men har för mig att det var lite såhär förra vändan också; att första månaderna och sista månaderna var lite luriga, men att mitten liksom var sådär perfekt? Vad det än är, så är jag sjukt tacksam att jag får må såhär prima nu när vi befinner oss i paradiset. Så jag bara NJUTER.

Gravidappen låter mig den här veckan veta en massa fakta om härligheter som åderbråck, hemorrojder, karpaltunnelsyndrom och slappa blodådror (yes, såna finns tydligen). Känns extra skönt att jag inte känner igen mig i nåt av det böket å stöket för tillfället.

Nåt annat den berättar är att Basilika är omkring 35 cm nu, vilket känns så…GIGANTISKT! Hon sparkar på rätt bra, åt alla möjliga håll. Ibland utåt, ibland neråt, ibland uppåt. Så hon verkar vara en rörlig liten krabat.

Och ja hörrni – that´s it tror jag. Jag mår helt enkelt TIPPETOPP, och hoppas att the Beyoncé-mode håller i sig!🎉 Hur är det med er andra? Jag hoppas innerligt att ni som också befann er i PISSET nu fått simma upp till den Beyoncéglimrande ytan. Eller åtminstone är på väg åt rätt håll. Berätta! Hur mår ni? PUSS!💘

Läs om gravidvecka 25 här!
Läs om gravidvecka 24 här!
Läs om gravidvecka 23 här!
Läs om gravidvecka 22 här!
Läs om gravidvecka 21 här!
Läs om gravidvecka 20 här!
Läs om gravidvecka 19 här!
Läs om gravidvecka 18 här!
Läs om gravidvecka 17 här!
Läs min hemliga graviddagbok (vecka 3-16) här!

12
49

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00