ANNONS

En sista pusselbit och en första pusselbit

/

WOW. Jag kan knappt fatta att den här veckan nu är nästan över, och att ALLT som var inplanerat faktiskt har GJORTS, och GJORTS BRA. Hallef*ckingluleja!🙌🏻

Den sista stora pusselbiten lades i dag på Drömmis, med Jossan. Vi inledde dock med lurre på nya favvohaket Omayma där vi åt varsin svingod sallad. Blir lika förvånad varje gång jag skriver ”svingod” och ”sallad” i samma mening, för det händer inte ofta. Sallader är ofta skittrista, tycker jag. Men inte på Omayma. Mmmmm…

På Drömmis spelade vi in poddisar för att täcka upp Sri Lanka-semestern. Sen tyckte Jossan att min mobil var mycket finare än hennes, eftersom jag gått all in på att Monyaypimpa den. Så hon pysslade dit ett gäng extra stickers på sin, för att liksom matcha all vardagslädje på min.

Visst blev de fina? Och så lika. Bästismobiler!😍 Slink in här och spana in alla fina Monyay Club-grejer om ni också vill pimpa loss!🌈✨

Efter Monyaypimpandet och poddandet var det dags att ta tag  i den där stora pusselbiten jag nämnde i början. Det var måhända sista pusselbiten för att få ihop den här veckan, men det var den första biten utav MÅNGA för att färdigställa det projekt som den var starten på. Ett Josefin och Vanja-projekt som vi DRÖMT om länge, och som nu faktiskt kommer att bli verklighet. Ledsen för luddigheten, när jag kommit hem från Sri Lanka ska ni få veta vad det är för nåt.

Att sätta igång detta var jag lite nervös inför. Det är en sak att drömma om nåt och planera inför det – men när det väl HÄNDER, ja – då är det LEVERANS som gäller. Så det var bara att kavla upp ärmarna, tänka till och hugga i.

Men jag hade inte behövt vara orolig, för som allt jag och Jossan tagit oss för tillsammans hittills, så gick det väldigt bra. Och snabbt. Och enkelt. Vi färdigställde denna första pusselbit innan jobbdagens slut, och när vi var färdiga kändes det liksom i hela kroppen att vi var på rätt väg.

Jag har sagt det förr men säger det igen: att hitta någon som man jobbar så bra ihop med och som kompletterar en på alla de rätta sätten är MAGISKT. Vårt samarbete är verkligen perfekt på det där optimala sättet: när summan av delarna blir större än de enskilda delarna för sig, ni vet.

Att vi dessutom har lyxen att göra gemensamma projekt OCH ratta egna grejer är liksom double win. Vi får allt det göttiga från att vara ett team, men också friheten att göra våra helt egna grejer som vi rattar på precis det sätt vi själva vill. Det bästa av båda världar, helt enkelt. Love you Jossan!💘👯‍♀️

2
50

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00