ANNONS

Filminspelning med Hajen!

/

Kolla här då, sicken göllig duo! Hela gårdagen ägnades åt att filma en maaaaaaassa nya fina klipp till Babyloonz, och som sidekick hade jag min grymma brorsdotter Hajen.

Såhär såg det ut i början av dagen. Den helvita studion skulle förvandlas till ett übermysigt Babyloonz-land. Här är Niklas och filmaren Max i färd med att hänga upp våra söta små moln.☁️

Efter en del pyssel såg studion ut såhär!🌈

…och i kameran blev det såhär snajdigt. Visst fick vi till en göllig liten värld?😍

När rekvisitan var på plats var det dags för mig å Hajen att inta position. Då blev det ju om möjligt ÄNNU gölligare!😜

Eller huuuur?

Sen ägnade vi hela dagen åt att sjunga in en massa barnramsor och barnsånger som vi tycker om, och Hajen var en sån STJÄRNA!🌟

Alla klippen kommer såklart upp på Babyloonz YouTube-kanal och i vår app BabyloonzTV (hittas här för iPhone och här för Android) så fort de är färdigredigerade.

Niklas insats var bakom kameran.

Demonregissören!😘

Det gick som en dans alltihopa, och vi jobbade verkligen på som små grisar. Hela 23 ramsor och sånger hann vi få på film!✌🏻

Förhoppningen är att klippen ska bli väldans omtyckta av både barn och föräldrar, och att de ska få leva kvar länge, länge. Så mysigt ju, att även Basilika var med på inspelningen.❤️ Tänk vad kul att kunna titta på de här klippen med henne om några år, sjunga med och säga – ”Där låg du i min mage!”.✨

Visst hade vi flådiga outfits?🍒 Sorryborry förresten för att ✌🏻-fingrarna är med på typ VARJE bild.🙊 Vi plåtade de här i början av dagen och tänkte att vi skulle hinna ta en massa fler senare. Det hann vi såklart INTE, utan fick använda VARJE MINUT till att jobba för att hinna filma allt innan dagen var slut. Vilket vi hann, pust. Att ta flera bilder hann vi dock inte, så det fick bli ett gäng med ✌🏻.

En galet rolig och galet intensiv dag! Även i dag torsdag befinner vi oss i filmstudion. Denna gång är det dock bara jag som ska stå framför kameran. Den gulliga miljön är utbytt mot en green screen där det kommer hända skojiga grejer runtomkring mig medan jag sjunger fräsiga barnsånger. Coming soon!

Psssst! Häng med på Insta Stories för att se vad som händer under dagen vettja!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@vanja_wikstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00