ANNONS

Happy f*cking clappy!

/

WOOPELIWOOPWOOP – nu har vi bokat vår januariresa!🎉Bilder från när vi var på Bali i mars får illustrera det här inlägget. Ser SÅ mycket fram emot att snart kunna ta liknande bilder i en lika ljuvlig miljö.😍

Den här gången styr vi kosan till Sri Lanka!🙌🏻Ni vet ju sen tidigare att vi varit sugna på att åka just dit. Det är tokvackert, surfbart och prisvärt. Niklas har varit där tidigare, men inte jag. Och inte Igster.

Vi köpte biljetterna i fredags, de gick lös på 5400 pix per person tur och retur. Riktigt bra, tycker jag. Då flyger vi med Qatar och mellanlandar någon timma i Dubai. Hittade jättebra flygtider som innebär mycket sömn på planet och minimalt rubbande av rutiner.

Om det är någon som ska ut å resa med sin/sina knatte/knattar förresten, så skrev jag ju ett inlägg med mina bästa tips när det kommer till att flyga långt (eller kort) med kids. Det hittas här. Ska kolla igenom det lite extra själv också innan vi drar, så att man har det färskt i minnet.

Ser så galet mycket fram emot att kunna äta lyxiga luncher på stranden – iförd endast bikini och sarong!

Den 14:e januari drar vi, och stannar i två veckor.

Här hade vi precis landat på Bali, slängt in väskorna i huset och slunkit ut på Canggus strand för att njuta av den första solnedgången.

Tänk att få sitta på ett strandcafé och sippa på en alkoholfri drink…

…besöka magiska platser (här – fantastiska La Laguna)…

…leka med la familia på stranden…

…och ligga i skuggan vid poolen och lyssna på poddar…!

Tänk om jag springer in i blogoliner/poddeliner/tubeliner i Sri Lanka, som jag gjorde på Bali? Ha ha, det var SÅ otippat och SÅ kul! Kände mig som Madonna, typ.😎Ni ser ju hur mina ögon fullkomligt LYSER av stolthet på bilden.😂

Lilla, fina Bali-grodan. Alltid med snutten i släptåg.❤️Jag anar en blöja under shortsen. Tänk att han vande sig av med blöjor just på Bali. Efter den resan var han blöjfri.

Precis som på Baliresan åker min mamma Eva och Niklas mamma Barbro med. SÅ mysigt, och så sjukt bra resesällskap!

Och precis som på Bali kommer vi att hyra ett härligt hus

…med pool…

…som vi kan plaska runt i.

Även denna gång tänker vi att vi försöker hitta ett hus där det ingår personal. Att bo i ett eget hus med egen pool i kombination med att det finns personal så att man får frukost serverad och rummen städade är den optimala härlighetskombon tycker jag.

Vi brukar ju hyra hus, är man ett par stycken som reser tillsammans och kan dela på kostnaden är det i princip alltid billigare än att bo på (ett fint) hotell – och mycket härligare.

Mitt badrum i Bali-huset, så himla fint! Det var verkligen världens mysigaste hus, perfekt för en barnfamilj. Och med GRYM personal som var genomgulliga.❤️

Kan knappt haja det, men om inte så lång tid är det alltså dags för stränder, palmer och badkarsvarma hav igen.

Och magiska solnedgångar!

Så hörrni – nu behöver jag er hjälp! Om det är någon som varit i Sri Lanka får ni GÄRNA dela med er av era bästa tips! Var ska man bo? Vad får man inte missa att uppleva? Vi vill som sagt hyra hus (tipsa gärna om ni bott i något som kändes bra!) och det ska gärna ligga nära stranden i ett samhälle som har lite liv. Vi älskar ju att äta ute, så det vore underbart med strandrestauranger. Såklaaaart måste det gå att surfa.🏄🏼‍♀️🏄🏻

Vi har inte bokat boende än, så tipsa gärna loss!

Och när vi ändå snackar tips och resor, så kvarstår min möjlighet att dela ut en rabatt på 250 pix som ni kan använda på Booking.com. Den gäller såklart oavsett om man vill unna sig en härlig hotellnatt i Stockholm, en weekend i Köpenhamn, en torsdag till söndag i Paris – eller två veckor på Bali. Enda kravet är att bokningen är över 500 kr.

Så in och unna er en härlig (och rabatterad 🙌🏻) resa vettja! När ni slinker in på länken nedan kommer ni till Booking.com och ser en ruta med mitt namn. Då kan ni ta del av erbjudandet. Obs att rabatten inte syns direkt. Den funkar som så att ni får tillbaka 250 kr efter det att ni gjort er övernattning. Bara så ni vet och inte blir förvirrade.

Här bokar ni och får 250 pix i rabatt!

SparaSpara

26

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00