ANNONS

Jehupp, nu börjar klädpaniken

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Rara blogoliner. Såhär såg jag ju ut i förra veckan, om ni minns? Well, jag kan avslöja att jag såg i princip likadan ut veckan innan. Och denna vecka.

Den här gången beror det dock inte på att jag inte orkar uppfinna hjulet varje dag (älskar ju stil å kläder som ni vet, men har varken tid eller kreativitet nog att lyckas få till snajdiga OLIKA outfits varje dag, så när jag väl hittar nåt jag gillar brukar jag ju köra på det ett par dagar i rad) – utan på PREGGOFIERINGEN.

Alltså, jag kommer knappt i NÅT här hemma längre. Och eftersom jag jobbat som ett litet svin de senaste veckorna har det heller inte funnits tid att slinka runt på stan och gå i butiker. Så jag har snällt fått hoppa i de två (kanske tre) grejer jag har här hemma som funkar.

INTE KUL, när man ändå gillar att leka med oufits och få känna sig en smula fräsig.

Men. Som den kloke Fredrik Backman sa i sitt sommarprat (tips tips att lyssna på om ni inte redan gjort det, SÅ inspirerande!) så får man göra allt man kan – med det man har. Och eftersom det varit stört omöjligt för yours truly att gå i butiker, så fick outfitsen komma till Mohammed istället.

Jag har därför NÄTSHOPPAAAAAAT! Och såklaaaart ska ni få se vad jag klickat hem.

Eftersom det inte är direkt easy peasy att hitta fräsiga preggokläder, slank jag in på det enda säkra kort jag känner till på det här området –  Asos preggoavdelning. Var mest ute efter vardagskläder, främst jeans. INTE stuprörsjeans (avskyr), utan BREDA jeans.

Hittade tre varianter som jag tyckte var rätt snajdiga, klickade hem allihop i två olika storlekar så att jag kan prova hemma i lugn och ro (älskar gratis frakt och returer👹). De här, de här och de här jeansen åkte med hem.

Haffade även två klänningar (en prickig och en leopardmönstrad) som jag tänker bära över jeans, om de sitter bra. ÄlskarälskarÄLSKAR ju klänning över jeans som ni vet.

Åsså fick en ”Preggers”-tisha slinka med. Ska vifta vilt omkring mig med den de kommande månaderna så att jag får sitta ner på alla överfulla bussar och tunnelbanor.😈

Den här goda mysklädeskombon slank också med i varukorgen. ÄLSKAR fina hemma/myskläder, men även på den fronten börjar det jag har hemma kännas obekvämt.

Har fått frågor från flera av er om var man hittar just snygga gravidkläder, tipsar om Asos nu då, eftersom det är i princip det enda tips jag har för tillfället. Men tänker att jag tar en runda på stan i nästa vecka och SHOPPAR LOSS, så kan jag efter det förhoppningsvis komma med lite fler tips and trix på det här området. Deal?

Oooooops!🙊Tydligen slank det inte baaaaara med preggoplagg hem från Asos… SVÅRT att shoppa någonting överhuvudtaget utan att kika på skor, tycker jag. He he. Och ovan kvartett var ju liksom bara FÖR GOD, för att inte åtminstone få PROVAS här hemma på fossingarna.

Högklackade boots här / Låga boots här / Leopardboots här / Röda boots här

Jag känner lite att om jag nu är dömd att gå i typ två eller kanske tre par jeans det nämrsta halvåret (om jag har turen att hitta tre par som passar OCH är snygga?) så får jag festa till mina outfits fotledes istället.

Har beställt expressleverans (behöver som sagt kläder NU), så min förhoppning är att ovan raringar dimper ner här hemma redan i dag eller i morgon. Återkommer med recension av hur plaggen satt och om jag kan tipsa vidare om dem eller inte.

Ha en rackarns fin kväll nu!

Ps – Yes, vi löste vattensängskaoset. Det var en hel del meck, både jag och Niklas blev ganska så blöta, men det ordnade upp sig. Pust. Redo för en ny UP igen, okej livet?

13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00