ANNONS

10 frågor och 10 svar

/
Hittade en skojig lista hos Angelica, som får agera lunchunderhållning denna soliga (YES!) torsdag:
Nämn tre saker du älskar?
Hmm, eftersom Niklas och Iggy väl inte direkt klassas som ”saker” så får jag nog säga:
  1. Min dator (ingen är förvånad va?)
  2. Min telefon (ingen surprise det heller)
  3. Min svarta kepa, can´t live without it tror jag.
När grät du senast?
Är ju så blödig sen jag fick barn, så nu skvätter det tårar lite var å varannan dag. Senast när jag tittade på SKAM nyligen, och Noora och William hade ett fint moment.
Vad skrattade du åt senast?
Iggy i går, eftersom han var besatt av att springa omkring och sjunga ”Vem är prutt, vem är prutt, vem är prutt?”. Låter kanske inte superkul, you had to be there.
Har du en bra hårdag?
Njaaaeeej. Sisådär, faktiskt. Är inte nöjd med hur jag lockade ena sidan av håret längst fram vid ansiktet, så jag stör mig på det hela tiden. Bär därför den svarta kepan i dag för att dölja misären en smula. Ni ser, can´t live without it.
Säg något fint du funderar på?
Fick precis en massa mess i glammisarnas whatsappgrupp om att vi borde styra en AW ihop, det låter fint tycker jag. Så det funderar jag på.
Ditt livsmål?
Att ha en vardag som jag älskar och att befinna mig i nuet så mycket jag bara kan.
Beskriv rummet du är i?
La upp ovan bild från Drömmis på Inspirationstagram i morse, och det är även här jag befinner mig precis just nu. Som vanligt är det rackarns fint (och ljust! Tack solen för att du pallar trycka undan snön i dag.). Däremot en smula stökigt för tillfället eftersom det börjar samlas mer och mer gigantiska påsar med kläder här inför min och Jossans årliga loppis.
Den går av stapeln söndagen 14e maj här på Drömmis, komsi komsi! Massor med fina kläder, skor och accessoarer till vrakpriser, åsså kommer vi bjussa på gotte. Tänk på det som ett mysigt häng med klädbenefits, typ.
Bild från höstens loppis på Drömmis som var SÅ rolig! (Foto: Kajsa)
Var vill du vara om sex år?
Jag börjar känna mig så otroligt nöjd med livet faktiskt, så på det personliga planet hoppas jag att det ser ut ganska mycket som det gör i dag faktiskt. På jobbfronten vill jag att Babyloonz ska ha slagit stort, att jag och Jossan ska ha gett ut (minst) två böcker och att jag har skrivit boken om kejsarsnitt som jag själv hade velat läsa när jag blev gravid.
Att kunna jobba ytterligare lite mindre och ha mer stålars vore inte fel heller. 
En sak du önskar dig?
Det är ju faktiskt min födelsedag på söndag, så jag borde ju verkligen veta vad jag önskar mig just nu. Men det gör jag inte. Tror jag får dra till med den klyschiga klassikern ”en god hälsa och en snäll familj” eller nåt sånt. Får fnurla! Måste ju komma på nåt till söndag, tänker jag? Vad skulle ni önska er?
Det senaste du åt?
Bläddra två bilder upp: grapefruktjuice, ostmacka med ruccola och en latte från Fikabaren. På tal om mat, det börjar ju bli dags för lurre nu ju. Hej så länge!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
8
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00