ANNONS

Vinn en drömfrulle!

/
                                                                                                    I stolt samarbete med Risenta
Att ge sig själv en så bra start som möjligt på dagen genom att käka en smarrig frulle är bra för både hälsan och vardagsglädjen. Jag hoppar aldrig, aldrig aaaaaldrig över frullen, utan ser den som ett sätt att ha det lite extra gött på morgonkvisten.
Och happy clappy news nu till alla er som också älskar att frulla loss på morgnarna – en av er kommer nämligen att vinna ett massivt mumsigt paket från Risenta, fullproppat med härliga frukostgrejer! 
 
Anledningen till tävlingen är att Risenta släppt en ny serie med smarriga frukostprodukter, och jag hittade min favorit på nolltid: en frögröt med mandel, cashew- och pecannötter som tickar alla mina boxar på frullefronten:
  • Snabb som attan att göra (tillsätt bara vatten och koka upp)
  • Innehåller massa fröer och nötter (som jag annars brukar lägga till i min havregrynsgröt från sjuttioarton olika påsar i skafferiet, vilket tar tid å energi – och skafferiplats)
  • Nyttig som attan (inget tillsatt socker, gjord på steel cut oats, innehåller massor av fibrer)
  • Är riktigt smarrylarry! 
 
För mig som är en grötoman av rang är det perfa att få allt man vill ha i sin gröt i en redan färdig blandning!
 
För att ”Vanjifiera” grötblandningen har jag några små enkla tips som jag tycker gör all gröt smarrigare, och det är att:
  1. Koka gröten på mjölk istället för vatten, blir mycket krämigare.
  2. Mosa i en halv banan i gröten under kokning, så får den en smarrig sötma.
  3. Dra i maaaaaaaassor av kanel – och en rejäl nypa salt.
  4. Ät med valfri frukt/bär och varm (eller kall om man föredrar det) mjölk, jag gillar att köra min grötmjölk i kaffemjölkskummaren, det blir supergott och fluffigt!
  5. Ringla över lite agavesirap eller honung

Tadaaaa! Där har ni en GRYMT god grötfrulle!

 
Och nu kan ni alltså vinna dels denna grymma frögröt, men också en heeeeel radda av Risentas övriga produkter – både nyheter och gamla favoriter hittas i dessa lyxiga vinstpaket – så att ni kan skapa en riktig drömfulle därhemma!
Tävlar gör ni på ett tokenkelt vis, nämligen genom att gilla Risenta på Facebook här, och sen lämna en kommentar under det här blogginlägget där ni berättar vem ni helst skulle avnjuta en drömfrukost med.
Vinnaren får ett mail från mig strax efter 26/2 då tävlingen avgörs. Lycka till nu finisar!
39
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00