ANNONS

Häng med till frissan!

/

vanja wikström kort blond page

Vad kuuuuul att så många av er tyckte det var skoj att hänga med mig på en shoppingrunda! Tänkte att jag även kan bjussa på hur det såg ut när jag kapade av mig håret, för jag vloggade mig nämligen igenom hela processen.

vanja wikström kort blond page

Nu har det ju gått en dryg vecka, och jag är fortfarande oförskämt nöjd. Bra klipp, med andra ord.

vanja wikström kort blond page

Älskar att färgen (tack vare Maggies fantastiska idé att slinga HELA håret) inte känns ”ny”. Att få en utväxt redan samma dag som man helbleker är ju magiskt. Tycker också att håret fick en mer levande färg tack vare att all blekning just gjordes i slingor – även om det var exakt samma nyans vi blekte hela håret i. Bra jobbat Maggie!

[youtube id=”yd7bGd9TKKY”]
Ovan får ni alltså se precis hur det gick till när det lååååånga ombrehåret blev kort och pangblont. Ni får också träffa min Magiska Maggie.

vanja wikström kort blond page

Hoppas för övrigt att ni haft en ljuvlig helg! Vi kalasade oss genom söndagen eftersom Iggy ju blev TRE BAST i går. Lite senare i kväll kommer det en bildbomb från kalaset, kika gärna in då. Kram på er!

8
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00