ANNONS

Nya frippan!

/

Processed with VSCO with hb1 preset

Vad kuuuuuuuuuul att ni var lika taggade på en ny frippa som jag ha ha! Och nu är det gjort… Ni som hänger med på Insta Stories fick ju se förvandlingen live, men här kommer en närmare kik på klippningen och färgningen i el bloggo-form.

Som vanligt gick jag till magiska Maggie på Moc. Har gått hos henne lääääänge nu, och hon är så grym. Gör alltid det lilla extra och är rasande trevlig. Fick en massa braiga Bali-tips också eftersom hon spenderade en månad där förra året, bra bonus!

Inledde med att sippa på en latte i Moc´s tokfina rosa sammetssoffa och snickesnacka lite med de andra frisörerna medan Maggie gjorde klart kunden som hade tiden innan mig.

Processed with VSCO with hb1 preset

Och HUR roligt var det inte, att när den kunden var klar – så visade det sig vara en blogolin/poddelin! Som hört talas om magiska Maggie via mig, och numera därför också går till henne.

Himla skojigt sammanträffande, som givetvis förevigades med en selfie. Ni ser ju vad snygg hon är i håret också, heja Maggie som sagt! Och sjukt kul att träffa dig Anna!

Processed with VSCO with hb1 preset

Sen var det dags för mig. Vi började med att klippa av en rätt rejäl bit, eftersom det är onödigt att slösa blekning på hår som ändå bara ska bort. Hejdå håret!

Processed with VSCO with b5 preset

Sen slingade Maggie HELA mitt hår. Yes – ALLTIHOP! Det tog helt galet lång tid, men var verkligen värt det eftersom hon då kunde skapa en ”naturlig utväxt”-effekt som jag gärna ville ha. När man helbleker känns det så lurigt de första veckorna annars tycker jag, tills dess att man fått en liten utväxt.

Så genom att slinga hela håret och tupera varje slinga lite lätt in mot huvudet lyckades hon skapa en naturlig utväxt redan från början. Grymma Maggie!

Processed with VSCO with hb1 preset

Här ser ni hur det blekta håret och den fräsiga utväxten börja ta form!

kort blond page vanja wikström

Och tadaa – resultatet! Är OFÖRSKÄMT nöjd.

kort blond page vanja wikström

Såhär ser det ut från sidan – kortare bak och längre fram.

kort blond page vanja wikström

Framifrån! Ni ser utväxten skymta i hårbotten. Älskart! Kände mig tokbekväm omedelbart.

kort blond page vanja wikström

Det blev precis som jag hade hoppats, och jag kände mig liksom HEMMA i frippan på studs. Ett rackarns bra tecken. Det känns lite som att jag hittat hem på nåt sätt. Vad säger ni, blev det som ni hade tänkt er?

Nu ska jag njuta av den här platinablonda looken ett tag, sen ska jag ge mig i kast med lite härliga pastellfärger!

29
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00