ANNONS

Nytt hår!

/

vanja wikström hår grå ombre
I går var jag hos magiska Maggie och kirrade frippan. Alla ni som lyssnar på poddisen vet ju att det här var min målbild, men efter det att jag var på håruppsättningsskola kände jag bara att ”Neeeej jag måste ha kvar min längd ett tag till!”. Jag blev så taggad på det här med att HA FRISYRER att jag helt plötsligt inte längre ville klippa av mig håret.

Kände också att min naturliga ombre som liksom ”bara blivit” är toksnygg just när man sätter upp frisyrer, så även den fick stanna. Så det hände inte SÅ himla mycket hos frissan den här gången, men jag visar er i alla fall!

vanja wikström hår grå ombre
Eftersom färgen gulnat rätt rejält sen mitt senaste frisörbesök la Maggie i en kall toning som drar åt grålila. Superfint tycker jag, särskilt med det mörka i botten.

vanja wikström hår grå ombre
Eftersom jag ville behålla längden klippte vi nästan inget alls. Snyggade till topparna en smula bara.

vanja wikström hår grå ombre
Nåt som däremot är nytt är att jag klippte lugg! Det är en så kallad ”gardinlugg” som ligger runt sidan av ansiktet, och inte en som man liksom har fram och som täcker hela pannan. Det har jag försökt med, men det funkar inte alls på mig. Men det här blev fint tycker jag! Ganska så rejält mycket 70-tal, framförallt med mittbenan också. Men kul att göra nåt nytt.

vanja wikström hår grå ombre
Älskar kontrasterna i håret – det mörka och det ljusa, det varma och det kalla.

vanja wikström hår grå ombre
Kändes väldigt ovant att ha mittbena, men fint! Har liksom aldrig trivts i det eftersom jag tyckt att det markerat min näsa så mycket (och jag har ju en ganska så markant nos), men nu gillar jag det verkligen! Så himla roligt det här, att man helt plötsligt kan trivas i nåt man tidigare tänkt att man ”aaaaaaldrig” kan tänka sig. Tur är väl det, tänk vad trist livet vore annars! Heja utveckling, nytänk och förändring.

vanja wikström hår grå ombre
Nu ska jag bara börja ha uppsatt hår också!

20
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00