ANNONS

Bästa Stockholmsguiden!

/

stockholmsguide
Ibland får man nypa sig i armen för att förstå vad som händer, och det här är ett sånt tillfälle. Min ständiga musa Yara Michels driver ju den fenomenalt inspirerande sajten Chapter Friday – som nyligen bad mig (!!!) att göra en Stockholmsguide med mina bästa tips – HUR coolt? Självklart sa jag yespleaserightawaydarlings och knattrade ner mina Stockholmsfavoriter. Och jag är faktiskt vansinnesnöjd, för den här guiden är SÅ bra!

stockholmsguide
Jag delar med mig av mina absoluta favoritpärlor på matfronten, shoppingfronten och festfronten. Spana in hela guiden här, och bokmärk den för framtida Estocolmotrippar vettja!

2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00