ANNONS

Sex favoriter just nu

/

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Fem favoriter som just nu gör mig extra glad:

1) Ekologisk hudkräm från Sophie La Girafe. Använder den till Iggy. Älskar att den har en subtilt smarrig doft och att den är superfin i badrummet.

2) Kaffet Bukeela Ka Ethiophia från Nespresso. Gott gott gott, och sen tycker jag om färgen på kapseln också – dubbel glädje ju!

3) Min paljettmask. Den brukar pryda min skyltdocka Hasse som står i vårt sovrum, han är väldigt söt i den vill jag lova. Fick masken en yster söndagsnatt på gayklubben Patricia som var ett av mina favorittillhåll en gång i tiden. Läääänge sen jag var där nu dock. #mammaliv

4) Pret-À-Powder från Bumble & Bumble – min absoluta favorithårprodukt! Fick tips om den av min magiska frisör Maggie och den är SÅ bra. Brukade alltid köra Dust It-pudret från Osis förut, men det här är bättre eftersom det inte ger lika kraftig effekt. Dust It kan göra håret FÖR strävt tycker jag, om man råkar ta ett uns för mycket. Men det här hårpudret (används alltså som torrschampo/för att få volym/för att få ett mer lättstylat och inte så slinkigt hår) kan man dundra på rätt mycket av utan att det blir för strävt. Mycket lättare att få precis den effekt man vill, och perfekt för såna som jag som avskyr nytvättat hår. Det första jag gör efter att mitt nytvättade hår är torrt är att dunka i det här pudret, så slipper jag nytvättat-känslan + får ett hår som jag kan styla. Brukar ha det i längderna också om jag lockat håret för att få mer definierade lockar och för att de ska hålla längre.

5) Mina tokglammiga och DIVA-esque:iga solisar från Lindex! Niklas tycker att de är ”roliga”. Jag tycker att de är ASBALLA! Tänk Anna Karin Karlsson light, typ.

6) Primer från No 7 som innehåller ett superduperfinfördelat glitter, och det gör liksom att huden lyser. Jag lägger den efter dagkräm och innan mineralpuder, blir superfint och ger extra lyster.

LÄS MER:
Förra veckans favoriter!
Förrförra veckans favoriter!

2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00