ANNONS

Fem favoriter

/

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Det är fint att se sig omkring hemma och ge uppskattning till sånt som man gillar lite extra för tillfället tycker jag. Just nu blir jag dunderglad av just de här sakerna:

1) Påfyllningsbart doftljus (HUR bra idé? Mer om detta senare!) från Candelize.
2) Rött läppstift från Oriflame. Använder det extremt sällan, men tycker hylsan är så himla fin så jag låter den alltid stå framme. Blir så glad av den.
3) Min tomatplanta som växer så det KNAKAR! Önskar att jag hade en balkong, för jag tror att den snart har växt ur vårt köksfönster.
4) Ett N-armband som jag köpte på en loppis i New York för ett gäng år sen. N:et kommer från en gammal skrivmaskin. Hade lite glömt bort det här smycket, men nu har det seglat upp på ”bära varje dag”-listan igen.
5) Fuktmask från Skincode Essentials. Är alltid på jakt efter den perfekta fuktmasken, och det här är en riktig contender!
6) Måste nog lägga till de här blommorna, fast de egentligen bara var tänkt som dekoration och inte att de skulle vara med på listan. Jag köpte dem för TRE veckor sen, och de är nästan lika fina idag som när jag köpte dem. Crazy bananas! Börjar undra om de är TOKgenmodifierade – kan blommor stå så länge på ett naturligt sätt? Hursom, fina är de i alla fall!

LÄS MER:
Förra veckans favoriter!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@vanja_wikstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00