ANNONS

Tips på babyvakt!

/

babyvakt

Ni som hängt med ett tag vet ju att den här babyvakten är min å Niklas bästa vän. Hon är vår ständige följeslagare. Men – i går när vi var på middag så hade vi glömt henne hemma. Typiskt. Preciiis ett sånt tillfälle när man önskar att man haft sinnesnärvaro nog att slänga ner henne i väskan.

Hursom, så löste vi det med en app. Som funkade skitbra, så jag tänkte tipsa er om den.

cloud baby monitor app

Den heter Cloud Baby Monitor och finns att ladda ner på AppStore. Den e lite pricy (tror den går lös på 38 pix), men den funkade som sagt väldigt bra. Man laddar ner den till båda päronens mobiler. Den ena lägger man där bebisen ligger å sover, och den andra har man där päronen befinner sig.

Piggly fick sova i sin Maxi-Cosi (denna älskade pryl!) på nedervåningen. Den stod på golvet, så jag la mobilen på sängen så att kameran var riktad mot grodan.

DSC03358

…den sovande bebin.

cloud baby monitor app

Sen kunde vi lugnt sitta på våningen ovanför och ändå ha stenkoll på grodelini. Man kan slå av och på videofunktionen (drar mindre batteri om den är av, så sätter man på den om man hör nåt ljud bara och kollar hur det står till).

Man kan prata till bebisen med ett enkelt knapptryck. Man kan spela upp vaggvisor med en annan knapp. Man kan tända och släcka en nattlampa, och även ställa in styrkan på ljuset.

Det funkar att använda den i alla möjliga kombinationer vilket är smart (iPhone/iPad/Mac), och man kan ha appen på flera enheter. Så jag kan sitta på kontoret och kolla på bebin på min Macbook om jag vill, medan Niklas kollar på mobilen från rummet bredvid hemma i lägenheten.

Tycker våran babyvakt är grym, och den är garanterat strålningsfri iom att den är helt digital. Så vi kommer inte switcha till den här appen på dagsbasis. Men om man glömt babyvakten hemma, eller hamnar i någon situation där man behöver en sån, så var den här appen grym tyckte vi.

10
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00