ANNONS

BITTERLJUVT!

/

Var ju lite för pömsig för att blogga duktigt i går, men i dag är energin tillbaka – så nu kör vi!

Älskar ju företag som gör det där lilla extra för sina kunder (som vi glammisar alltid försöker göra), och min favoritblomsterbutik gör precis det. Christoffers blommor heter den, fanns tidigare bara i Gamla Stan men har sen nåt år tillbaka en till butik ett stenkast från där vi bor. #win Man blir alltid lika glad av att bara gå förbi affären. Älska älska ÄLSKA blomster!

Att göra det där lilla extra: en liten rosenknopp på utsidan av blompaketet – det gillar man ju! Så, jag var alltså där i går och köpte blommor.

Sen bar det av till en annan favorit, bageri Petrus vid Mariatorget. SÅ rackarns smarriga grejer!

Där inhandlades småkakor och kanelbullar. Och varför dessa mysiga inköp då? Jo…

I går var nämligen sista dagen som vår fantastiska Sara jobbade på GlamMom. Hon har varit hos oss ett år, och några av er kanske känner igen henne från vår fysiska butik. Hon har varit en riktig rackarns klippa, så det blir inte lätt att ersätta henne. Piggly saknar henne redan!

Vi hade avskedsfika (låter ju så sorgligt, vi kallar det ”lycka till med plugget”-fika istället eftersom hon ska plugga) på kontoret, snaskade bakverk och drack kaffe. När ett företag är så litet som vårt så blir varje anställd som en familjemedlem, så det känns konstigt när någon ska…försvinna. Men vi ses igen såklart! Sara är hederglammis och såklart alltid välkommen att hälsa på i butiken eller på kontoret.

Tack för att vi fick ha dig fina Sara, massa lycka till i Uppsala nu! Och VI SES SNART! ♥

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00