ANNONS

LUNCH I SINTRA

/

På torget i Sintra finns mysiga Café Paris. Där sitter man och äter under trädkronornas skugga.

Vin slurpar man i sig också, under de där trädkronorna.

Den här firren slank ner i min mage. ÄLSKAR sån här typ av mat: en perfekt grillad fisk med smör, salt och citron. Det kommer man långt på. Åsså ett glas rosé såklart. Då kommer man ännu längre.

Oliven! Himla härlig svägerska.

Ruben! Himla härlig kusse till Iggy. Dessutom i himla härlig kepa.

La familia.

Grodis steppar i Sintra. Sjukt nöjd.

Lunchpuss! ♥

Nästan alla bilder i det här inlägget är tagna med Kimmens kamera, här sitter Niklas och spanar in resultatet av allt knäppande. Kimmen envisades med att jag borde styra en schysst kamera för att kunna ta bättre bilder till bloggen, och 50% av mig säger jajajaaaaa. För bilderna blir ju SÅ himla fina.

Men de andra 50% säger nejnejneeeeeej. När Niklas haft finkameror, så har det alltid slutat med att: A) Kameran är för stor och bökig, så den plockas aldrig med. B) Den plockades för en gångs skull med, vi tog massor av superhärliga bilder, och sen blev den fina å dyra kameran stulen.

Jag skämtar inte, det här har varit min erfarenhet i ett nötskal av systemkameror. Och oavsett om vi haft med oss en finkamera eller inte, så har bilderna som funnits kvar efter resan alltid varit de som dokumenterats av min löjliga lilla digitalkamera, och på senare tid min iPhone.

Så jag undrar om det kommer bli samma visa om vi styr upp en ny finkamera, för att kunna fota fräsigare till el bloggo. Vad tycker ni – ska jag uppgradera fotograferandet? Och ännu viktigare – finns det i så fall rosa systemkameror?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00