ANNONS

ATT SLINKA RUNT I LISSABON…

/

…är sjukt mysigt. Lissabon är en otroligt vacker stad med grym shopping, fantastiska byggnader och superhärlig stämning. Men. Lissabon är uppbyggt på sju kullar, nåt som gör stan väldigt mysig, men också rätt jobbig att traska runt i med barnvagn. Det finns förvisso en fin stadskärna att hänga i som är platt, men de roligaste butikerna och härligaste områdena ligger uppe på kullarna.

Har ingen bild som illustrerar Lissabons kuperade stadsbyggnad, men tänk San Fransisco. Typ så. FULLT av backar, upp å ner. Med söta små spårvagnar som transporterar folk upp och ner för dem. Lite trixigt att slinka på de där spårvagnstjofräserna med barnvagn dock.

Ska inte klaga, vi har haft en jättefin dag. Men SATAN vad trötta vi är. Och SATAN vad ont i kroppen vi har. Överallt känns det som att nåt gått av eller är på väg att gå av. Att dra/putta/slita en barnvagn uppåner och neråupp är inte det skonsammaste semestermyset för en stackars småbarnsmammekropp. Känner nu att jag MÅSTE börja träna. Och att nästa semesterresa med barnvagn går till Holland.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00