ANNONS

LOPP! LOPP! LOOOOPPIIIIS!

/

Eftersom Skaraborg tydligen är Loppishimlen (hela bygden är strösslad av dem!) så passade vi såklart på att klämma in ett par loppisrundor till innan hemfärd. Både i går och i dag har det loppats. Och vi har förstås hittat en massa nya skatter.

Den här marmorbrickan slank med oss hem till exempel. Så jäklarns snygg, och perfekt som ost å charkbricka! Priset för denna skönhet? 35 pix! Ni förstår ju att man lätt går bananas här…

Den är ju också sjukt snygg att ställa andra fina loppade skatter på, som ljusstakarna vi fick med oss förra vändan.

De här vansinnestjusiga boxhandskarna åker också med oss hem till Estocolmo. HUR fina? Sjukt snygg solblekt färg, och känns kul att de är i tyg och inte i läder. 40 pix.

Den här är inte för alla – I know! Men vi älskar den! En liten, megakitschig bebisleopard. Ett måste i alla moderna hem. 30 pix.

Kronan på loppisverket blev vääärldens finaste lampa. Vi snodde den rakt framför näsan på en lampfetischist från Stockholm. Det syns kanske inte supertydligt på den här bilden precis hur galet snygg den är (eller ens att det e en lampa – det är den avlånga prytteln som står till vänster i bild), men jag kan lova att den är ett riktigt fynd. 400 fick vi betala, i nån fräsig butik i Estocolmo hade vi fått ge två lax. Minst. Den är gjord av en gammal torped, och står på marmorfot. Industridesign möter inredningsdesign när det är som allra finast. ♥

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00