ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Ensamstående

/

vanja wikström snickarbyxor 4

Jag, i dag. 👆🏻💁🏼‍♀️ Det är sällan jag lyckas ta bilder och lägga upp dem samma dag numera. Men i dag hade jag ju FÖR EN GÅNGS SKULL inte polo och thermotajts (hade ”klätt upp” mig utan att det vankades fräsig plåtning alltså 👹) och det kände jag att jag ju faktiskt BORDE dokumentera. Även om det fick bli inne på en toalett. 😜

vanja wikström snickarbyxor 3

Motsägelsefullt med snyggbild och smått bölig text, men när jag tog bilderna tänkte jag mest att jag skulle lägga upp ett outfitinlägg. Men nu när jag sitter här å knapprar vill jag berätta lite mer.

Har haft två tuffa veckor. Niklas har börjat med en ny medicin, och isättningen har varit TUFF. To say the least. Så medan han har kämpat som ett djur med alla obehagliga grejer som dykt upp så har jag rattat vardagen 100% själv. Och även om jag gör det mesta annars också så hämtar och lämnar Niklas Iggy varje dag – och Niklas står alltid för maten. Vilket såklart underlättar enormt.

Men nu har jag fått smaka på hur det är att vara heeeelt ensam i att ratta runt schabraket som kallas familj/jobb/ja det berömda PUSSLET och det har absolut gått – men det har varit kämpigt. Bökigast är nog morgnarna. Iggy går ju i skolan nu och kan inte komma för sent, och Tintan är fortfarande oberäknelig som tusan (även om trotseriet är väldans mycket bättre nu). Men när det skiter sig TRETTIO SEKUNDER innan alla ska gå utanför dörren (när man stigit upp TVÅ TIMMAR innan vi ska gå just för att verkligen försäkra sig om att det ska finnas tid till allt) så har stressnivån skjutit iväg rätt bra. 😬 (Alla var klara och vi skulle bara gå ut genom dörren – så satt vanten fel på Tintan och då blev det KAOS.)

Kände dock efter den stresschocken att det INTE ÄR VÄRT DET att stressa upp sig så. Då får Iggy hellre komma för sent. Taggade ner efter vantincidenten, och sen dess har det faktiskt känts mycket mindre stressigt. När mitt mindset har varit ”Jaja, det är väl inte hela världen om vi blir lite sena då”. Skönt.

Känner överlag att jag är mer tillbakalutad just nu. Fick några bökiga kommentarer på Instagram nyligen – och vanligtvis kan sånt (på riktigt) hålla mig uppe på nätterna. Jag MÅR SÅ DÅLIGT, blir ledsen in i själen och känner frustration över missförstånd. Vill förklaraförklaraförklara mig. Men vet ni vad? Nu när det hände så brydde jag mig inte alls. Det bara rann av. Kanske är jag så slut just nu att det liksom inte FINNS MÖJLIGHET att lägga energi på sånt som jag ju VET inte är viktigt på riktigt. Eller så har något slags skifte skett. Vad det än är som gör att jag känner mig mer obrydd så är jag tacksam, för det har underlättat senaste tiden. 🧡

Men men. Nu har vi kört såhär i två veckor och de senaste dagarna har det gått rätt bra tycker jag. Så man vänjer sig vid det mesta, och någonstans är det ju lite fint att man känner att man KAN ratta alltalltALLT själv. Men i dag verkade det som om det vände en smula för Niklas, så förhoppningsvis ska han bli bättre nu och kunna hugga in mer igen. 🙏🏻 Har också fått en (ännu) större respekt för självrattande päron. FAN VAD BRA NI E! 💪🏻🌟

Ska berätta mer om Niklas som jag lovat, det kommer när jag har tid och ork att skriva om det. ❤️

vanja wikström snickarbyxor

Men nu återgår vi till outfitten. Nåt ytligt ska vi väl ändå få in i det här djupliga inlägget. 👹 ÄLSKAR min snakeväska från ARKET (den verkar dock vara slut nu men jag hittade två liknande hos Ellos: budgetversion här och lyxversion här).

vanja wikström snickarbyxor 2

Är också tokförtjust i mina snickarbrallor från Monki (dessa har jag både i svart och ljusblått) och min tröja från Davida (som jag precis såg är på rea nu 😇). Pjucksen är från Zara, använt dem i princip varje dag sen jag köpte dem. 🙌🏻

Okej, nu ska jag gå och knyta mig. Försöker lägga mig TIDIGT varje kväll för att orka. Så lätt att man (som jag beskrev det på inspogram häromdagen) liksom KLOAR sig fast i den där egentiden man får i sängen efter att ungarna har somnat. Och ligger vaken alldeles för länge. Så nu är det god natt. 👋🏻

0
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Plåtning, åkning och MYZ

/

Innehåller reklam för klädmärket Minories

IMG_6093

Ohoj, tänkte dyka upp med några bilder från vår helg. Som inleddes med att jag i fredags kväll dunkade huvudet rätt in i ett av våra låga snedtak och slog upp ett tre cm långt jack i sidan av huvudet. 🤪 Som tur var hade jacket inte gått ända ner i köttet (även om det kändes så – för FY FAAAN vad ont det gjorde 😬) så jag klarade mig med en blå bula och en satan i gatan-ömnad (ord?), och slapp att åka till närakuten. 🙏🏻

IMG_6170

Dagen efter var jag dock SÅHÄR PASS fräsig. 💁🏼‍♀️ Med ett kilo smink på bulan så märktes den knappt (den hamnade dessutom precis bakom håret i pannan ✌🏻), vilket var rätt skönt eftersom vi hade en plåtning inbokad.

IMG_6149

Plåtningen var med nya barnklädesmärket Minories som kontaktat oss och frågat om de fick plåta sin första kollektion på Iggy och Tintan. Jag är vanligtvis inte supersugen på att göra grejer där ungarna ska vara fokuset, men tyckte så himla mycket om hela upplägget med Minories. Alltifrån formen och kläderna såklart – till värdegrund och uttryck.

Dessutom var gänget bakom kampanjen ett sånt där rackarns supergäng (jag misstänker att bilderna kommer bli vansinnesfina ❤️), så det kändes tryggt att plåta med dem. Och precis som jag hoppats blev det avslappnat – och KUL!

En annan av anledningarna till varför den här plåtningen kändes rolig att tacka ja till var att det liksom var noll press på att ungarna skulle vara happy clappy ”perfekta” kids. Ingen märklig rekvisita som liksom skulle tvingas på. Nä – de skulle bara VARA. Vara sig själva. Så fångade fotografen det ungarna liksom kände för att göra i stunden.

IMG_6160

Tintan älskade sin äppeloutfit och skulle prompt sova med den på kvällen sen. 🍎

IMG_6199

Alltid gött med ätbar rekvisita! 😋

IMG_6142

SÅ rolig fotografering (jag tror att jag kanske också är med på ett hörn på någon bild), och SÅ fina plagg. Helt klart en rolig start på helgen! 🧡

IMG_6195

Såhär nöjd var jag efteråt. Allt hade gått snabbt, varit kul och inte känts stressat eller pressat. Hurra! 👍🏻

IMG_6204

Det var dock inte länge jag hade min fräsiga ”jeans å snyggtopp”-outfit på mig. Fem minuter efter att fotografgänget hade gått hoppade jag i min vinteruniform: thermotights och polotröja. 🐻 Sen på med skidbyxor och dunjacka – så slank vi mot pulkabacken!

IMG_6220

Det var årets första snowraceråk för Iggy – och det var förstås stor succé. 💨

IMG_6216

Tintan körde stjärtlapp – och som synes var även det STOR succé. 😂 ÄLSKAR att vi har haft snö nu i några dagar, det blir liksom så lätt att ha kul med ungarna på helgen då.

IMG_6233

Efter några timmars åkande lank vi och haffade lördagsgottet. Nom nom.

IMG_6248

Efter det ville Tintan mysa (!!!). SÅ LJUVLIGT. Så vi la oss i ena soffan och kollade på…

IMG_6242

…Frost II. Eller ”Elsa två” som Tintan kallar den. Hon har ganska nyligen börjat kolla på hela filmer, och det är så himla mysigt. Då har man plötsligt en grej till att göra som BÅDE hon och jag tycker om. Fint att utöka den arsenalen, så jag slipper leka rollekar med gosedjuren K O N S T A N T. 😬

IMG_6241

En ORIMLIGT nöjd la mama som fick ligga och krama på sin goda lilla unge i nästan TVÅ TIMMAR. The myz alltså. ❤️

IMG_6309

Söndagen såg ungefär likadan ut. Förutom att jag begåvat familjen med ytterligare ett åkdon – ett tefat. Tintan ÄLSKADE det. 🛸 För övrigt så otroligt nöjd med de mullerikläder jag införskaffade tidigare i år. Att vara ute och leka med kidsen UTAN ATT FRYSA är tamejfan ett lifehack.

IMG_6321

Efter söndagens åkning blev det varm choklad och bulle hemma hos Märta. Ungefär så var vår helg. 🧡

13
111

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Livets jacka!

/

IMG_5993

La upp de här bilderna på inspogram i går men känner att LIVETS jacka förtjänar ett dedikerat inlägg även här i bloggen. För HAR NI SETT vilket PANGFYND jag gjorde på Stadsmissionen i veckan? 👆🏻🐾😍 Önskar SÅÅÅÅ att den fanns i min storlek också. 🙊 Drömjacka ju!

Den är lite för stor än så länge, men tänker att den blir perfekt till hösten. 150 pix, MAGI! 🙌🏻

IMG_5994

När jag la upp den på inspogram var det flera som kände igen jackan från sin egen barndom. Den är från Lindex, fast för ca 20 år sen. Några skickade till och med bilder på sig själva i jackan från tidigt nollnolltal. SÅ coolt att den är så pass välbehållen tycker jag. 👏🏻 Älskar verkligen att second hand-fynda.

Skrev för övrigt ett inlägg 2018 med mina bästa tips på ställen att göra vintagefynd (både vad gäller kläder och möbler). Kollade precis igenom inlägget och den listan håller fortfarande. Inlägget hittar ni här!

0
109

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00