ANNONS
PersonuppgifterCookies

Makeup favorites!

Hej gullisar! Ser nu att mitt inlägg inte blivit publicerat som det skulle i förra veckan så here we go! Här kommer mina absoluta sminkfavoriter som jag använder just nu och som jag inte släpper i första taget!

Älskar denna paletten från anastasia och använder den jämt till fest. Så bra pigment och ögonskuggan sitter som ett smäck på ögonlocken.

Som ¨bas¨ så kör jag Trinny London bfr serum i ansiktet som är ett lätt täckande serum. Över det så kör jag mitt bare minerals barepro i ansiktet och duttar där jag vill täcka lite extra! Så grymt puder och så snällt för ansiktet! Solpuder och rouge från Caia eller All I am Beauty och sommartid Chanels glow bronzer! Brynen fixar jag med I Will makeup brow gel och målar i stråna med All I am Eye pencil! På läpparna kör jag Charlotte Tilburys läppenna iconic nude med glittergloss från KIKO över. Avslutar med Trinny Londons highliter ¨sunlight¨på näsben, ögonlock och kindben!

KRAM Tilda

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00