ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vår helg och början av vecka!

I fredags efter skolan så åkte vi vidare mot härliga Grundsund för att hänga med min mormor och hennes Göran! Ljuvliga dagar med bara en massa sol, räkfrossa och bad!

Kusin Cleo kom också och hängde med oss. Cleo och Zack är nästan jämngamla (skiljer 10 dagar på dom) och äääälskar att leka tillsammans. Så fort dom lämnar varandra så blir det en massa gråt!

Det här. En trädgård (för 2:a gången denna sommar) och häng ute i Görans ljuvliga trädgård med allt du kan tänka dig till middagen. Tomater, gurkor, zucchinis, morötter, potatis, lök, örter och alla bär du kan tänka dig. Du behöver bara proteinet och sedan är middagen klar! Det ni! Närodlat på hög nivå!

Efter ett par dagar iväg så kom jag hem till ett snart klart kök. Okej, det fattas mycket fortfarande men herregud, här går det undan. Älvsåkers bygg gör sina grejer och det FORT!!!

En liten promenad med en nyklippt kille! Åh, han hart blivit så stor så fort. Han snackar konstant och ska verkligen göra precis allt själv. Mammas lilla kille, sluta väx så fort.

Och igår satte jag mig på tåget för ett möte uppe i stockholm! Mer om det inom kort. Intensivt men så KUL!!!

Nu ska jag lägga dom 2 stora barnen i familjen och sedan häva mig i soffan. Känner mig överkörd efter dagar med mycket jobb och lite sömn. Zack är inne i en period där han vaknar en gång varje natt, ska över till vår säng och då ligger han på mig så jag kan inte ligga skönt. Får FAN inte plats, hehe. Jag vet, världens mysigaste att ha barnen jämte sig men jag måste ha min sömn. Är som ett vrak när klockan ringer 06.30!

KRAM Tilda

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@tildabjarsmyr
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00