ANNONS

Mysig hemmakväll!

Reklam för Jotex.se

DSCF9744

Det svävar något magiskt över dom där sommarkvällarna med ljummen vind & då man faktiskt kan sitta urta sent på kvällen, utan att frysa. På vår framsida så blommar det mesta i rabatterna och det är så lummigt mysigt just nu. För att göra det lite extra mysigt så ä belysning det allra bästa. För titta, hur mysigt ser det inte ut med blockljusen på bordet? Man vill ju bara hoppa in i bilden och ögonblicket och mysa ner med en filt över sig just där och då!

DSCF9749

Måste nog beställa fler omedelbart innan dom säljer slut för myset blev ju oslagbart!

Ljusen i LED finns här och här

DSCF9734

Varför inte lite ljus runt om i trädgården? För er som vill ha det maximala myset så får du klickaa dig in här och shoppa dina egna vår och sommarfavoriter hos JOTEX!

Ps. Med min kod LOVEXJUNE20 så får du 20% rabatt + ytterligare 5% rabatt på redan nedsatta priser! Hur bra? Happy shopping! Koden är giltig fram till 30/6!

KRAM Tilda

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00