ANNONS

En kväll hos oss!

/
IMG_8856

Nyfiken! Hur ser era kvällar ut? Är det också full fart, spring, bus, lek och bråk fram tills läggdax? Haha. Här är det fullt ös och när det är läggdax, (samma tid varje kväll oftast!) så blir det ändå sura miner och små arga blickar, hehe. Förstår inte. Sova som är så sköööönt. Hehe!När lägger sig era kids? Luiza och Charlize är oftast i sängen mellan 20.00 och 20.30. Vid 21 ska det vara tyst och då är det slutläst och dags för John blund att komma! Luiza somnar oftast innan det, slutkörd. Hon funkar ungefär så att hon ska absolut inte sova, hon ät absolut inte trött. Men kopplar hon väl av, ja men då tar det kanske 10 sekunder, sen sover hon! Hehe. Och så var hon verkligen INTE trött. Hehehe. Charlize däremot är en liten tänkare och ligger och funderar och tänker. Hon hade ju lite sömnproblem när hon var yngre och Fock ångest och ont i magen så fort hon skulle sova men dom har (peppar peppar!) släppt, suddats ut och försvann så gott med 9-års dagen kan man säga. Himla skönt för det var påfrestande, både för henne och oss!

IMG_8865

När ungarna sover så sitter jag här, min man på övervåningen och spelar playstation (män och tv-spel, WTFFFF!!!!) och kollar ikapp på lite tv-program och ett och annat serie avsnitt! Lite te i glaset eller kanske ngt glas vin! Muuuums!

Nu ska jag dra mot Falkenberg!

KRAM och kärlek, Tilda

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00