ANNONS

Känner livet i mig!

IMG_8959

Superchillaren & jag! (mysplagg från bästa SISU, här!)

Det finns så många saker som gör mig lycklig just nu och jag vaknar varje morgon med ett stort leende på läpparna. Det här vädret och solen som härjar ute just nu får mig på satans bra humör. Man blir ju så lycklig. Tassar ner med minstingen och låter oftast dom större tjejerna sova kvar lite till. Sätter på en redan laddad kaffebryggare och tassar ut med vattenkannan till växthuset för att vattna våra nystat grönsaker. F¨glarna kvittrar och det lyser gröna blad in genom glasfönstren! Nyp mig. Den bästa tiden börjar ju verkligen nu. När ljuset hittar tillbaka och sommaren knackar på dörren. Känns som att jag ligger lite i idé under vinterhalvåret med små ångest och mörker men jag blommar alltid ut fram i april/maj och blir en helt annan människa. Känner verkligen livet i mig!

IMG_8977

Äppeljuice i växthuset! Liiiiiivet!

Ha en underbar dag och tack för att ni är här inne och kikar!

KRAM Tilda

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00