ANNONS

En från helgen!

/

DSCF4310

DSCF4309

Såhär såg jag alltså ut i förra veckan när vi var ute och käkade med goda vänner. Klänning och stövlar, bra kombo! Älskar fina detaljer på klänningar och den här från samarbetet mellan Hanna Schönberg och Nakd är bara för fin.

Godmorgon! Dag 3 av natt avvänjning för Lilleman och natten var helt ok. Inga skrik och ingen mat (förrens kl 03.45) men kände att jag var tvungen att ge då för bebis är super förkyld och har stökat och bökat inatt. Har nog gett nappen 10 gånger inatt och buffat rumpan så känner mig som en levande zombie idag. Är ändå väldigt glad att han valt att skippa att äta där vid 01 och 03 som tidigare! 04-06 känns så mycket mer okej! Nu ska jag jobba färdigt här och sen iväg och träna. Mannen är ledig idag så vid 12 kommer en badrumskille som ska kolla på våra 2 badrum vi ska göra om och sedan ska vi inåt stan för lunch och lite jobb! Ska förbi LIVLY och hämta lite grejer. Följ med på instastorie vettja!

Hörs ikväll,

KRAM Tilda

0
4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00