ANNONS

Sovschema!

/

DSCF3869

Inatt så bestämde vi oss för att sluta med nattmaten. Har ju två till barn som också vill ha en pigg mamma så nu får det vara nog. Lilla pojken är ju ändå snart 8 månader och behöver ju inte någon mat nattetid längre!

Började med kvällsvälling i soffan runt 19 tillsammans med pappa innan vi gick upp för att sova i sin egna säng. La ner, sjöng, puffade på rumpan och så om och om igen. Somnar tillslut själv, utan vaggning eller bröst och fort går det. Oftast på 10 minuter och det är så himla skönt, för han sover helt klart bäst i sin egna säng! Kan vara något uppvak där under kvällen men då får han bara nappen och så somnar han om! Vid 23 tiden, när pappan i familjen lägger sig (jag sover redan, hehe!) så ger han Zack en flaska ersättning i sömnen så han slipper vakna ¨hungrig¨ (han kan ju omöjligt vara hungrig dock). Sedan så vaknar han oftast mellan 01 och 03. Inatt så var det 02.30 och den matningen där den jag vill ha bort. Så inatt nekade jag honom maten och han somnade om på 2 minuter, med napp och sång. Han la sig dock på täcket och då skulle jag ta bort det och lägga på honom. Tror ni inte han vaknade? GAAAAH. Sp vagga, hyssja, gnäll, skrik, vatten i flaska, fortfarande ingen mat, gung, smekningar i pannan, pussar på ögonlocken. Tillslut blev han tung i famnen, en timma senare så somnade han om. Utan mat! YEY, jag gjorde det! Vi gjorde det. Vaknade sedan vid 06.30. HURRA! Heja Zack! En natt utan mat. En natt med mer sömn. Inatt kör vi igen oh hoppas den vakna timman blir kortare!

KÄRLEK Tilda

4
18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00