ANNONS

Min stora pojke!

/

DSCF3783

Inburad, hehehe. Den där lilla super snabba vesslan är numera överallt om du inte tittar till honom. Han tar dessutom allt till munnen & står han med mig i en soffa så klättrar han och har sig. Igår, när jag satte honom i sin säng för att bädda vår så ställde han sig upp, mot väggen i sängen så då var det dags att sänka den omedelbart, hehe.

DSCF3759

BUSTED!!!!!! 

DSCF3727 2

Strålande sol ute och vädret är helt magiskt. Ska bara vänta in skattisens nap och sedan ska jag promenera mot affären för att köpa lite barnmat! Det ekade visst tomt av det i kylskåpet!

Annars då? Fixar med Charlize födelsedag och paket. Det enda hon tydligen önskar sig är en ny telefon med touch, hehe. Vi får se om den saken! Nu ska jag städa undan köket och gå upp och bädda innan lillfisen slår upp sina blå! Ska också försöka hinna tinga Norwegian och stå timmar i kö för att få tillbaka mina pengar på vår inställda RESA! Hur svårt kan det vara att betala tillbaka?

KRAM på er,

Tilda

4
7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00