ANNONS

Svamp & bärplockning!

/

Inlägget innehåller ADLINKS

DSCF2961-2

DSCF2892

Klänning / Arket HÄR Blazer Arket HÄR Sandaler/ Ducie Bag/ Loewe

GODMORGON LÖRDAG!

Hur mår vi idag? Inatt vaknade Zack bara en gång (vanligtvis 2 eller 3) för att käka och det var vid 04.30. Så bra och så skönt att sova lite längre pass än 3 timmar i stöten. Hade vänner över igår kväll och är så glad att ha dom här i gbg. Vi firade spännande saker med bubbel och spelade bowling tillsammans med alla ungar på sociale i hovås. Så mysig kväll! Idag vräker regnet ner så i väntan på uppehåll så myser vi inne framför en film. Lite senare så har jag lovat barnen en sväng i skogen ovanför oss för att leta efter svamp, för visst borde den komma ha kommit? Tänk en kantarellmacka till föris ikväll, mommmmms!

Vad hittar ni på idag?

KRAM tilda

2
10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00