ANNONS

Först av alla!

/

DSCF2844

Tassarna upp, innan resten av familjen vaknat. Bara jag, och knarret i golvet. Åh. Det händer inte ofta men när det väl händer, ja då får man passa på att njuta. Den där morgonkoppen i morgonrocken, med morgontofflorna och håret i en ruffsig knut slår nästan allt!

Godmorgon! Mår ni bra? Sovit gott?

Lillebror sover sin första nap och Luiza är ledig (som på alla fredagar) hemma med oss. Storsyster Charlize är i skolan och solen skiner. En mindre bra sak är att våra flygbiljetter till spanien med norwegian under höstlovet ställdes in igår. Skit. Undrar om man får se dom pengarna igen? Och undrar när dom kommer att börja flyga igen, utan att ställa in flyg på flyg? Så störigt och irriterande. Jaja, det finns värre saker så får leta nya biljetter idag! Vad ska ni hitta på idag?

KRAM Tilda

0
8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00